Răspunde la: Upriserz pareri Lorand Soares Szasz

Forumuri Pareri Cursuri Lorand Soares Szasz Upriserz pareri Lorand Soares Szasz Răspunde la: Upriserz pareri Lorand Soares Szasz

Titi Rez
    Vizitator
    Eu am incercat Upriserz, boss. La inceput eram super motivat, ziceam ca in 3 luni o sa rup tot, mai ales ca Lorand Soares Szasz vorbeste de parca iti da direct cheia succesului. Am zis: Gata, asta e pentru mine!. Am luat notite, am facut planuri, am pus post-it-uri pe frigider cu ‘Fii productiv, sefule!’.

Dar ghici ce? Dupa vreo luna, am realizat ca treaba asta e ca mersul la sala: stii ca trebuie sa mergi, dar tot amani cu o scuza buna. De exemplu, intr-o zi am zis: Mai bine incep de luni, ca duminica e zi de odihna. Apoi a venit luni, dar eram prea obosit dupa weekend, asa ca am zis: Lasam pe miercuri, ca e zi de mijloc. Pana la urma, miercuri am uitat, iar joi deja mi-am zis: Ce rost mai are sa incep saptamana asta?. 😂

Acum stau cu abonamentul platit si ma gandesc ca am devenit expert doar in scrolling. Cine mai e pe principiul cursuri avem, timp de aplicat mai vedem?”