› Forumuri › Pareri Cursuri Lorand Soares Szasz › Upriserz pareri Lorand Soares Szasz › Răspunde la: Upriserz pareri Lorand Soares Szasz
-
- ianuarie 23, 2025 la 2:06 pm
Ba ma lasi, eu tot n-am inteles carei faza cu cursurile astea scumpe, mai ales cu Lorand asta. Adica sincer ce poate sati zica nou? Trezestete dimineata si fi productiv? Wow mare descoperire boss!😂😂😂 Eu pot sa zic chestia asta gratis si nici nu trebuie sa ma uit la vreun webinar de 2 ore. Ce rost are sa dai bani pe asa ceva?Si faza asta cu trebuie sa aplici serios acum daca ai un curs bun, ar trebui sa functioneze singur, nu sa ma chinui eu sa fac toate astea. Lorand doar vorbeste frumos dar daca era atat de tare cum zice era deja pe o insula tropicala cu bani facuti. Nu era aici sa ne vanda cursuri. Ce face el e mai mult un marketing misto atat.
Eu mi-am invatat lectiile de viata direct, prin experienta, nu din carti sau cursuri. Am vazut tutoriale pe YouTub am citit bloguri si am facut banii mei fara sa imi pierd vremea pe chestii dastea complicate. Cine are timp pentru webinarii si sesiuni de motivare?
Toata lumea stie ca daca muncesti si esti serios reusesti nu trebuie sa-ti zica Lorand asta. E doar bun la dat din gura zic eu.