Anca Maftei pareri cursuri dezvoltare personala

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching Anca Maftei pareri cursuri dezvoltare personala

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Am citit multe despre Anca Maftei si sunt indecis. Pe de o parte pare profesionist, pe de alta parte am auzit si opinii mixte. Voi ce ziceti? A incercat cineva si poate sa dea detalii despre ce inveti efectiv acolo?
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 11 răspunsuri - 1 la 11 (din 11 în total)
  • Replies
    dannyprerauer
    Participant
    Recomand cu caldura! Pretul e ok pentru calitatea pe care o primesti. Doar incepe sa studiezi serios si vei vedea rezultate.
    Clodia Nedelea
    Participant
    Recomand cu caldura! Pretul e ok pentru calitatea pe care o primesti. Doar incepe sa studiezi serios si vei vedea rezultate.
    Diana Ichim
    Participant
    Nu sunt sigur daca cursul e potrivit pentru incepatori fara experienta. Cineva mai cu experienta stie daca trebuie background?
    krystalabrahams
    Participant
    Fata de cursurile de pe Coursera si edX, asta e mai practic si mai orientat catre job. Daca vrei teorie pura, altundeva.
    mickie8215
    Participant
    Daca astepti garantii sau rambursare usoara, fii pregatit sa astepti si sa te lupti pe probleme pe zile intregi.
    Claudia Velea
    Participant
    Pentru incepatori e perfect entry point, dar daca ai deja experienta poti fi dezamagit de unele parti elementare.
    moseclevenger28
    Participant
    Ia note detaliate de fiecare concept important. Later o sa ai material de referinta perfect pentru proiecte reale.
    Ioana Bucur
    Participant
    Pot urma cursul cu internet lent sau am nevoie de conexiune stabila? Video streaming functioneaza bine?
    Maria Ionescu
    Participant
    Dupa 6 luni, mi-am lansat propriul business pe baza a ceea ce am invatat din curs. Merita fiecare ban investit!
    guwgeorge222444
    Participant
    Pretul mi se pare rezonabil la 500 lei. Pentru ceea ce se ofera e mai ieftin decat cursuri similare din categorie.
    Lion2025
    Participant
    Sfatul meu sincer: incepe cu versiunea free sau discount daca gasesti. Apoi decide pe baza experientei reale.
Vizualizare 11 răspunsuri - 1 la 11 (din 11 în total)
Răspunde la: Anca Maftei pareri cursuri dezvoltare personala
Informația ta: