› Forumuri › Dezvoltare Personală & Coaching › Andy Szekely pareri cursuri – merita investitia?
- Acest subiect are 14 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 3 luni, O săptămână de verona8104.
- martie 22, 2026 la 8:51 pm
Salut! A facut cineva cursurile lui Andy Szekely? Ma gandesc sa ma inscriu dar vreau sa aud pareri reale de la cei care au participat. Cum vi s-a parut calitatea continutului? Merita pretul?
Vizualizare 14 răspunsuri - 1 la 14 (din 14 în total)
- Replies
-
- martie 27, 2026 la 9:49 pm
Stie cineva daca cursul a fost actualizat recent? Am auzit ca au adaugat module noi in 2026.- martie 30, 2026 la 8:51 am
Am fost la seminarul lui Andy Szekely acum 6 luni si pot sa zic ca Andy Szekely pareri sunt in general pozitive din ce am vazut si la altii. Energia din sala te prinde, dar trebuie sa aplici dupa ce pleci acasa altfel uiti tot in 2 saptamani.- aprilie 4, 2026 la 9:46 pm
Exista vreo comunitate sau grup unde cursantii se ajuta intre ei dupa ce termina? Asta ar fi un mare plus.- aprilie 6, 2026 la 8:52 am
Intrebare pentru cei care au terminat programul complet: cat a costat curs Andy Szekely de leadership cu tot cu modulele avansate? Am vazut preturi intre 2000 si 5000 lei si nu inteleg diferenta.- aprilie 13, 2026 la 8:50 am
Dupa Andy Szekely meritaul de dezvoltare personala pot spune ca am luat cateva lucruri bune dar nu a fost o transformare radicala. Exercitiile de productivitate au ramas cu mine, restul s-a cam diluat. As da un 7 din 10.- aprilie 15, 2026 la 9:46 pm
Intrebare pentru cei care au terminat: ati reusit sa va monetizati cunostintele? In cat timp? Sunt curios de ROI-ul real.- aprilie 20, 2026 la 8:50 am
Ce mi-a placut la seminar Andy Szekely: interactiunea din grup si exercitiile practice. Ce nu mi-a placut: prea mult upselling la programe mai scumpe in timpul cursului. Trebuie sa fii pregatit pt asta.- aprilie 27, 2026 la 8:51 am
Recomand cu toata increderea cursurile lui Andy Szekely! Am facut programul de 3 zile si mi-a schimbat complet modul de a-mi organiza dimineata. Andy Szekely pareri pozitive confirmate si de colegii mei care au participat.- mai 4, 2026 la 8:49 am
Initial eram foarte sceptic cand am auzit de curs Andy Szekely – parea prea marketat. Dar un prieten m-a convins sa merg si recunosc ca exercitiile de vizualizare chiar m-au ajutat cu anxietatea la prezentari.- mai 4, 2026 la 8:49 am
Initial eram foarte sceptic cand am auzit de curs Andy Szekely – parea prea marketat. Dar un prieten m-a convins sa merg si recunosc ca exercitiile de vizualizare chiar m-au ajutat cu anxietatea la prezentari.- mai 11, 2026 la 8:50 am
Am comparat Andy Szekely merita cu cursuri similare de la alti traineri romani. Per total raportul calitate pret e decent, dar daca vrei ceva mai academic si mai putin show recomand alte variante. Depinde ce cauti.- mai 18, 2026 la 8:49 am
Sfatul meu dupa 3 cursuri Andy Szekely: nu te duce cu asteptari nerealiste. Nu o sa devii milionar dupa un weekend. Dar daca vrei un boost de motivatie si cateva unelte practice de self-management, merita. seminar Andy Szekely e real, dar nu magic.- mai 25, 2026 la 8:49 am
Am platit 3200 lei pe programul complet si sincer Andy Szekely pareri pe care le-am citit inainte m-au ajutat sa stiu la ce sa ma astept. Raportul pret calitate e ok daca aplici ce inveti. Daca doar stai pe scaun si asculti, nu merita banii.- iunie 1, 2026 la 8:50 am
Update dupa 8 luni de la curs Andy Szekely: am pastrat 3 obiceiuri din cele 10 predate. Rutina de dimineata, jurnalul de seara si tehnica de prioritizare. Restul le-am abandonat. Dar alea 3 chiar mi-au schimbat productivitatea zilnica.
Vizualizare 14 răspunsuri - 1 la 14 (din 14 în total)