Atelierele ILBAH pareri cursuri online – Design, beauty, foto

Forumuri Alte Cursuri Atelierele ILBAH pareri cursuri online – Design, beauty, foto

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Vreau sa ma dezvolt profesional si am gasit Atelierele ILBAH. Sunt cursuri bune? Merita investitia de timp si bani? Orice experienta personala e binevenita!
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 11 răspunsuri - 1 la 11 (din 11 în total)
  • Replies
    Bianca Alexe
    Participant
    Cea mai buna investitie pe care am facut-o! Acum am skill-uri care sunt in top demand pe piata. Cursul m-a schimbat calea carierei.
    Paul Rădescu
    Participant
    Instructori buni si material excelent. Comunitatea din curs e supportiva si ajuta cand ai probleme. E mai mult decat curs.
    franziskamcdermo
    Participant
    Sigur e scump dar calitatea e incomparabil mai buna decat cursuri gratis. Am invatat 10x mai mult hier.
    Laura Bălan
    Participant
    Au intrebari si instructorii raspund rapid pe Slack. Support e exceptional. Nu-ti simti singur.
    Thomas Thomaș
    Participant
    Am gasit client dupa ce am terminat. Portofoliul din curs a fost decisiv. ROI de 5x in primele luni.
    Thomas Thomaș
    Participant
    Am gasit client dupa ce am terminat. Portofoliul din curs a fost decisiv. ROI de 5x in primele luni.
    marissafoletta0
    Participant
    Poti sa lucrezi in ritmul tau? Da, material e disponibil pe viata. Poti reveni la lecti.
    bkyselina783
    Participant
    Sunt sigur ca nu voi gasi job dupa? Sansele sunt mari sa gasesti. Skill-uri practice in demand.
    maryjolangley60
    Participant
    Am invitat coleg si el spune ca cursul e top. Reputatia asta e justificata. Best investment.
    Rolandus Romeu
    Participant
    Poti sa faci proiecte reale in curs? Da, ultimele moduli sunt proiecte practice complete.
    krystalabrahams
    Participant
    Recomandare finala: ia cursul daca chiar vrei sa cresti. Calitate garantata. Instructori dedicati.
Vizualizare 11 răspunsuri - 1 la 11 (din 11 în total)
Răspunde la: Atelierele ILBAH pareri cursuri online – Design, beauty, foto
Informația ta: