Avangarde Academy pareri cursuri acreditate online

Forumuri Alte Cursuri Avangarde Academy pareri cursuri acreditate online

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Am tot cautat cursuri bune si am ajuns la Avangarde Academy. Cineva cu feedback real? Nu testimoniale de pe site-ul lor, ci experienta voastra directa. Multumesc anticipat!
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 11 răspunsuri - 1 la 11 (din 11 în total)
  • Replies
    danielle23j
    Participant
    Cea mai buna decizie pe care am luat-o in cariera mea. Dupa curs, am gasit job cu salariu mai.
    danielle23j
    Participant
    Sigur-i bun dar e destul scump. Pentru bugetele mic, ar trebui sa cauti alternativa. Go for it.
    trentlassetter8
    Participant
    Dupa ce am terminat, am ridicat pretul pe freelance cu 50 procente. Skill-uri noi ma fac mai.
    swen02w7251
    Participant
    Sunt in industrieul asta de 10 ani si cursul asta m-a renovat. Keep up tendinte important.
    Alexandra Filip
    Participant
    Instructori care chiar isi pasa de elevi. Asta e diferentiator mare. Altele nu raspund.
    Alexandra Filip
    Participant
    Instructori care chiar isi pasa de elevi. Asta e diferentiator mare. Altele nu raspund.
    katherinogq
    Participant
    Community e genial! Am gasit prieteni si eventually client din comunitate. Network-ul vaut.
    Adam Dobrin
    Participant
    Materialele raman actualizate? Da, instructorii update cand schimba lucruri. Nu-ti ingriji.
    rickhack801389
    Participant
    Am stat nehotarat 2 saptamani. Best decizie ever. Regret ca nu l-am luat mai devreme.
    delores3715
    Participant
    Ai support dupa cursul asta? Limited support dupa. Dar community activa. Gasesti ajutor.
    Victor Lazăr
    Participant
    Verdict: investitia merita 100 la suta. Instructori buni. Material solid. Comunitate.
Vizualizare 11 răspunsuri - 1 la 11 (din 11 în total)
Răspunde la: Avangarde Academy pareri cursuri acreditate online
Informația ta: