› Forumuri › Dezvoltare Personală & Coaching › Bootcamp University Andy Szekely pareri – Merita investitia?
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:07 am
Buna tuturor! Am tot auzit despre Bootcamp University Andy Szekely si sunt curios daca merita investitia. Cineva care a participat efectiv la cursuri si poate sa impartaseasca experienta? Ma intereseaza in special ce rezultate concrete ati obtinut si daca a meritat banii.https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 11 răspunsuri - 1 la 11 (din 11 în total)
- Replies
-
- martie 27, 2026 la 1:49 pm
Atat instructorii cat si comunitatea sunt suportivi. Am reusit sa gasesc job-ul dorit dupa doar 3 luni de studiu intensiv. Cursul m-a pus pe drumul corect. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala.- martie 30, 2026 la 10:22 am
Atat instructorii cat si comunitatea sunt suportivi. Am reusit sa gasesc job-ul dorit dupa doar 3 luni de studiu intensiv. Cursul m-a pus pe drumul corect. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala.- aprilie 6, 2026 la 10:23 am
Sigur e bun, dar care-i diferenta fata de cursurile gratis de pe YouTube? Nu-mi e clar ce platesc exact cu 500 de lei.- aprilie 13, 2026 la 10:23 am
Stiu 3 persoane care au facut asta si una care a facut alternativa. Reputatia asta e mult mai buna pe piata. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs.- aprilie 20, 2026 la 10:23 am
Am cerut refund dupa 2 luni si a fost un proces infernal cu multiple mesaje. Evitati acest curs daca vreti garantii! Pacat ca nu au un sistem mai clar de returnare.- aprilie 27, 2026 la 10:23 am
Pretul se justifica pentru cineva care nu are acces la mentoring altundeva, dar nu e pentru toate bugetele.- mai 4, 2026 la 10:24 am
Foloseste forumurile si grupurile active. Acolo gasesti raspunsuri rapide la intrebari tehnice si networking real.- mai 11, 2026 la 10:22 am
Astept sa aflu mai multe despre sistem de studiu. Cum functioneaza live sessions vs recorded content vs proiecte?- mai 18, 2026 la 10:23 am
La 1 an dupa, domeniul s-a schimbat rapid si unele din ce am invatat sunt deja invechite. Tech se misca rapid dar fundatia ramane.- mai 25, 2026 la 10:23 am
Ai posibilitate de rate in 3 luni? Daca poti plati treptat e mai suportabil decat suma totala odata.- iunie 1, 2026 la 10:23 am
Sa incheiem discutia: cursul e solid, instructorii capabili, comunitatea supportiva. Vale investitia daca esti serios.
Vizualizare 11 răspunsuri - 1 la 11 (din 11 în total)