Bootcamp University Andy Szekely pareri – Merita investitia?

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching Bootcamp University Andy Szekely pareri – Merita investitia?

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Buna tuturor! Am tot auzit despre Bootcamp University Andy Szekely si sunt curios daca merita investitia. Cineva care a participat efectiv la cursuri si poate sa impartaseasca experienta? Ma intereseaza in special ce rezultate concrete ati obtinut si daca a meritat banii.
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 11 răspunsuri - 1 la 11 (din 11 în total)
  • Replies
    ezrakeyser81141
    Participant
    Atat instructorii cat si comunitatea sunt suportivi. Am reusit sa gasesc job-ul dorit dupa doar 3 luni de studiu intensiv. Cursul m-a pus pe drumul corect. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala.
    augustminogue0
    Participant
    Atat instructorii cat si comunitatea sunt suportivi. Am reusit sa gasesc job-ul dorit dupa doar 3 luni de studiu intensiv. Cursul m-a pus pe drumul corect. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala.
    Dragoș Mihai
    Participant
    Sigur e bun, dar care-i diferenta fata de cursurile gratis de pe YouTube? Nu-mi e clar ce platesc exact cu 500 de lei.
    delilahackett
    Participant
    Stiu 3 persoane care au facut asta si una care a facut alternativa. Reputatia asta e mult mai buna pe piata. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs.
    keeleyloar37
    Participant
    Am cerut refund dupa 2 luni si a fost un proces infernal cu multiple mesaje. Evitati acest curs daca vreti garantii! Pacat ca nu au un sistem mai clar de returnare.
    sethminifie
    Participant
    Pretul se justifica pentru cineva care nu are acces la mentoring altundeva, dar nu e pentru toate bugetele.
    Adrian Kallos
    Participant
    Foloseste forumurile si grupurile active. Acolo gasesti raspunsuri rapide la intrebari tehnice si networking real.
    henry63077
    Participant
    Astept sa aflu mai multe despre sistem de studiu. Cum functioneaza live sessions vs recorded content vs proiecte?
    sherlenepatch1
    Participant
    La 1 an dupa, domeniul s-a schimbat rapid si unele din ce am invatat sunt deja invechite. Tech se misca rapid dar fundatia ramane.
    augustminogue0
    Participant
    Ai posibilitate de rate in 3 luni? Daca poti plati treptat e mai suportabil decat suma totala odata.
    haimontalvo83
    Participant
    Sa incheiem discutia: cursul e solid, instructorii capabili, comunitatea supportiva. Vale investitia daca esti serios.
Vizualizare 11 răspunsuri - 1 la 11 (din 11 în total)
Răspunde la: Bootcamp University Andy Szekely pareri – Merita investitia?
Informația ta: