Brian Tracy cursuri Romania pareri – Traduse sau originale?

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching Brian Tracy cursuri Romania pareri – Traduse sau originale?

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Am citit multe despre Brian Tracy cursuri Romania si sunt indecis. Pe de o parte pare profesionist, pe de alta parte am auzit si opinii mixte. Voi ce ziceti? A incercat cineva si poate sa dea detalii despre ce inveti efectiv acolo?
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    Darius Popov
    Participant
    Recomand cu caldura! Pretul e ok pentru calitatea pe care o primesti. Doar incepe sa studiezi serios si vei vedea rezultate. Am dat bani si am primit mult mai mult decat ma asteptam realistic. Asa de rara situatia cu cursuri.
    gretat2955
    Participant
    Cineva mai trebuie sa imi explice daca chiar merita banii? Sunt inca nehotarat daca sa investesc suma asta. Pot primi mai multe detalii? Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala.
    briannajudkins
    Participant
    Stiu 3 persoane care au facut asta si una care a facut alternativa. Reputatia asta e mult mai buna pe piata. Am dat bani si am primit mult mai mult decat ma asteptam realistic. Asa de rara situatia cu cursuri.
    athenamartel258
    Participant
    Continutul e OK dar pretul e o teapa mare. Acelasi material il gasesti gratis pe YouTube de la source mai bune. Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.
    manualharmer308
    Participant
    Cursul are calitate, instructorii sunt buni, dar alege-l cu grija. Doar daca stii sincer ca ai timp sa-l termini integral. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.
    haimontalvo83
    Participant
    Sfat crucial: incepe cu proiectele practice imediat, nu astepta sa termini toata teoria erst. Learn by doing! Am dat bani si am primit mult mai mult decat ma asteptam realistic. Asa de rara situatia cu cursuri.
    songuillory404
    Participant
    Are cineva info mai detaliat despre ce se invata in modulul 3? E prea avansat pt incepatori fara background? Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.
    torysteed621
    Participant
    La 6 luni dupa curs, am gasit job bun. La 1 an, eram deja senior cu raise. Cursul m-a pus definitiv pe drumul corect. Am dat bani si am primit mult mai mult decat ma asteptam realistic. Asa de rara situatia cu cursuri.
    princessbarrenge
    Participant
    Daca-l amortizezi pe 5 ani de folosire activa, iese la suma rezonabila pe luna. Meriting consider investitie pe termen lung. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.
    jeromemacdowell
    Participant
    Sa incheiem discutia: cursul e solid, instructorii capabili, comunitatea supportiva. Vale investitia. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: Brian Tracy cursuri Romania pareri – Traduse sau originale?
Informația ta: