Click Academy pareri cursuri social media marketing

Forumuri Marketing Digital & Social Media Click Academy pareri cursuri social media marketing

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Am auzit de Click Academy si sunt curios ce parere aveti. Ma intereseaza mai ales partea practica – proiecte reale, studii de caz, instrumente pe care le inveti sa le folosesti. A fost cineva?
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    Vasile Rezmuș
    Participant
    Nu ma asteptam sa fie asa de bun. Cursul e complet si actualizar la trendurile din domeniu. Fiecare modul e greu preparat si are valoare reala. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
    rochellroepke
    Participant
    Nu sunt sigur daca cursul e potrivit pentru incepatori fara experienta. Cineva mai cu experienta stie daca trebuie background? Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    Harald Haines
    Participant
    Dupa ce am trecut prin 2 cursuri diferite, pot zice ca asta e cel mai bine organizat si cu rezultate reale. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    Elena Pîrvu
    Participant
    Am auzit de persoane care au facut reclamatie la platform. Unele promisiuni din marketing nu se intampla niciodata. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
    michelletroy369
    Participant
    Cursul are calitate, instructorii sunt buni, dar alege-l doar daca stii sincer ca ai timp sa-l termini integral. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    antonettanorrie
    Participant
    Nu lua cursul daca nu ai cel putin 10 ore pe saptamana de invatat. E prea mult material daca esti part-time. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    Paul Rădescu
    Participant
    Daca nu termin toti modulii in timeframe, pierd acces la material? Cum functioneaza extensii de timp? Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    mindahaddad
    Participant
    La 6 luni dupa curs, am gasit job bun. La 1 an, eram deja senior cu raise. Cursul m-a pus definitiv pe drumul corect. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
    zellajaques6
    Participant
    Pretul mi se pare rezonabil la 500 lei. Pentru ceea ce se ofera e mai ieftin decat cursuri similare din categorie. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.
    dustycutlack917
    Participant
    Bottom line sincera: am invatat mult, m-am dezvoltat si nu regret. Go for it curajos! Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: Click Academy pareri cursuri social media marketing
Informația ta: