Coursera pareri Romania – Merita certificarile?

Forumuri Platforme Educaționale Online Coursera pareri Romania – Merita certificarile?

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Am tot incercat diverse platforme de cursuri si acum am ajuns la Coursera. Cum vi se pare? Avantaje, dezavantaje, comparatii cu alte platforme – orice feedback e binevenit!
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    ernestinaquinton
    Participant
    Chiar merita banii pentru cineva care tocmai incepe? Da, e perfect pentru incepatori. Explicatii clare si progresie logica.
    fredricbaragwana
    Participant
    Mi-e frica ca dupa cursul asta nu voi gasii job. Ura, skill-urile practice de la curs sunt in top demand pe piata.
    bernardozgv
    Participant
    Sunt eu prost daca nu inteleg cursul? Nu, e bine explicat. Daca ai probleme, instructorii raspund rapid.
    Richard Rentea
    Participant
    Am luat cursul fara background si acum lucrez in domeniu. Cursul m-a pregatit perfect. Recomand cu siguranta.
    aubreysearcy
    Participant
    Poti lua cursul fara experienta pregatitoare? Da, complet beginner friendly. Incepi de la zero si ajungi la expert.
    Alexandra Filip
    Participant
    Am invitat 3 prieteni sa ia cursul si toti sunt multumiti. Best curs in categorie fara dubii.
    saulzapata
    Participant
    Materialele raman disponibile dupa curs? Lifetime access. Nu-ti ingriji ca vei pierde acces.
    Monica Sandu
    Participant
    Sunt in ziua 30 al cursului si deja vad progres dramatic. Skill-uri practice pe care le pot folosi imediat.
    beatris17r
    Participant
    Recomandare: daca ai buget, ia cursul asta nu altul. Calitate garantata din primele lectii.
    fredrickmarmion
    Participant
    Final: cel mai bun investment in dezvoltare personala pe care am facut-o. Game changer real.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: Coursera pareri Romania – Merita certificarile?
Informația ta: