Cursuri Bob Proctor Romania pareri – Merita traduse?

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching Cursuri Bob Proctor Romania pareri – Merita traduse?

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Salut! Vreau sa incep un curs de dezvoltare personala si am gasit Cursuri Bob Proctor Romania. Aveti pareri sau experiente? Am vazut testimoniale pe site-ul lor dar vreau sa aud si opinii reale, nefilate. Multumesc!
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    diegomartinsen
    Participant
    Am primit certificat recunoscut si asta mi-a ajutat sa iau jobul pe care il vreau. Plus ca skill-urile sunt chiar valoroase.
    broderick89e
    Participant
    Ok, dar dupa ce termin cursul imi garanteaza cineva ca gasesc job? Sau e doar niste vorba de vant?
    seanaguiar74334
    Participant
    Stiu 3 persoane care au facut asta si una care a facut alternativa. Reputatia asta e mult mai buna pe piata.
    Artemius Aretei
    Participant
    Instructorii sunt ok dar continutul e invechit si nu se potriveste cu piata actuala. Am gasit totul mai bine pe altele gratis.
    selenarolfe754
    Participant
    Dupa tot ce vad: e o investitie buna daca stii ce cauti si ai asteptari realiste, nu promisiuni vagi si magice.
    Alpinus Alecu
    Participant
    Ia note detaliate de fiecare concept important. Later o sa ai material de referinta perfect pentru studiu.
    POE Currency
    Participant
    Cum functioneaza live sessions vs recorded content vs proiecte practice? Astept sa aflu mai multe detalii.
    lavernbeaulieu
    Participant
    La 6 luni dupa curs, am gasit job bun. La 1 an, eram deja senior cu raise. Cursul m-a pus pe drumul corect.
    matthiassingh
    Participant
    Important: plata e unica sau ai subscription pe viata? Asta conteaza mult pentru ROI final al investitiei.
    briannajudkins
    Participant
    Bottom line sincera: am invatat mult, m-am dezvoltat si nu regret. Go for it daca esti serios!
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: Cursuri Bob Proctor Romania pareri – Merita traduse?
Informația ta: