Cursuri cloud computing Romania – AWS vs Azure vs GCP

Forumuri IT, Programare & Tech Cursuri cloud computing Romania – AWS vs Azure vs GCP

Participant
    Vreau sa invat cloud computing. Ce certificari sunt cele mai cerute in Romania? AWS, Azure sau GCP? Ce cursuri locale recomandati?
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)
  • Replies
    tobiasplate1
    Participant
    Am terminat un curs de Cursuri cloud computing si experienta a fost solida. curs cloud computing sunt in general bune de la absolventii care chiar au pus in practica ce au invatat. Componenta practica face diferenta.
    kathyflanders9
    Participant
    Ce AWS Azure GCP Romania recomandati pt cineva care vrea sa faca tranzitia spre Cursuri cloud computing? Am background non-tehnic si nu stiu daca e fezabil fara facultate de profil.
    Sammy Savin
    Participant
    A trecut o luna de cand am postat aici. Am luat cursul pana la urma si sunt multumit. Nu e perfect dar a fost exact ce aveam nevoie.
    Sorin Tomescu
    Participant
    cloud certificare: se poate face tranzitia dar necesita timp si dedicare. Un curs bun te duce la nivel junior in 4-6 luni daca investesti 3-4 ore pe zi in invatat si practica pe proiecte proprii.
    Mihaela Negreți
    Participant
    Un sfat: luati-va timp sa faceti exercitiile practice dupa fiecare modul. Multi trec repede prin continut si zic ca nu au invatat nimic.
    Urban Ursăchescu
    Participant
    Am urmat un cloud engineer Romania care era ok pt teorie dar slab pe practica. In IT contează ce poți face, nu ce stii teoretic. Cauta cursuri cu minimum 60% componenta hands-on.
    antonmonsen983
    Participant
    Recomand cursul de Cursuri cloud computing pe care l-am facut! curs cloud computing confirma calitatea si rata de angajare a absolventilor. Am primit oferta de job la 2 luni dupa absolvire.
    josephrock7404
    Participant
    La 32 de ani am facut switch-ul catre Cursuri cloud computing si nu regret. AWS Azure GCP Romania m-au convins sa incerc si acum am un job care imi place cu un salariu peste media pe economie.
    sherlenepatch1
    Participant
    Am comparat cloud certificare din Romania cu cursuri pe Udemy si Coursera. Locale: networking mai bun si ajutor la angajare. Internationale: continut mai diversificat si preturi mai mici.
    shaunteblue3076
    Participant
    Ca senior developer: cloud engineer Romania te duc pana la nivel junior. De acolo incolo, experienta pe proiecte reale e cea care conteaza. Nu te astepta ca un curs sa te faca expert – e doar inceputul.
    helenemccaskill
    Participant
    Am investit 4000 lei in curs de Cursuri cloud computing si in 6 luni salariul meu e cu 3000 lei mai mare decat inainte. curs cloud computing confirma ca investitia merita daca esti serios cu invatatul.
    abelcomeau
    Participant
    La 8 luni dupa terminarea cursului: AWS Azure GCP Romania pe care le dau acum sunt si mai pozitive. Am avansat rapid la job si tot ce am invatat la curs a fost o fundatie solida pe care construiesc zilnic.
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)
Răspunde la: Cursuri cloud computing Romania – AWS vs Azure vs GCP
Informația ta: