Cursuri Facebook Ads Romania pareri – care e cel mai bun?

Forumuri Marketing Digital & Social Media Cursuri Facebook Ads Romania pareri – care e cel mai bun?

Participant
    Vreau sa invat Facebook Ads serios. Ce cursuri de Facebook Ads din Romania ati facut si cum vi s-au parut? Caut ceva practic, nu doar teorie.
Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)
  • Replies
    Cristian Udrea
    Participant
    Am facut 3 cursuri diferite de curs Facebook Ads in Romania. Cel mai bun a fost cel care includea si buget real de testare – am invatat facand campanii live, nu doar teorie din slide-uri.
    Raluca Ciurea
    Participant
    Intrebare: care Facebook Ads Romania pareri sunt actualizate pt 2026? Facebook isi schimba algoritmul si interfata constant. Am cumparat un curs acum 6 luni si jumatate din informatii erau deja depasit.
    Elena Popescu
    Participant
    Am citit toate comentariile si vreau sa adaug: depinde foarte mult si de nivelul tau de experienta cand incepi cursul.
    Maria Ionescu
    Participant
    Daca sunteti studenti sau la inceput de cariera, intrebati de reduceri. Eu am primit 30% discount. Nu strica sa incercati!
    beatris17r
    Participant
    reclame Facebook curs: investeste intr-unul care include suport post-curs si actualizari. Altfel arunci banii pe informatii care expira in 3-6 luni. Facebook Ads se schimba prea repede pt cursuri statice.
    Petru Dumitrache
    Participant
    Am facut un Facebook marketing curs de 2000 lei si a meritat partial. Am invatat targetarea si structura campaniilor dar lipseau strategiile avansate de scaling. Pt incepatori e ok, pt avansati nu.
    demferdinand
    Participant
    Cel mai bun curs Facebook Ads pe care l-am facut a inclus acces la o comunitate privata unde trainerul raspundea la intrebari zilnic. Asta face diferenta: suportul continuu, nu doar cursul in sine.
    margaretteodum
    Participant
    Eram convins ca pot invata Facebook Ads Romania pareri singur de pe YouTube. Dupa ce am ars 3000 lei pe campanii proaste, am investit intr-un curs si am inteles CE FACEAM GRESIT. Uneori cursul te scuteste de bani pierduti pe teste.
    margaretteodum
    Participant
    Eram convins ca pot invata Facebook Ads Romania pareri singur de pe YouTube. Dupa ce am ars 3000 lei pe campanii proaste, am investit intr-un curs si am inteles CE FACEAM GRESIT. Uneori cursul te scuteste de bani pierduti pe teste.
    moseclevenger28
    Participant
    reclame Facebook curs de la traineri romani vs cursuri internationale (AdEspresso, Jon Loomer): cursurile romanesti au avantajul ca discuta piata locala. Dar pt strategii avansate, materialele in engleza sunt superioare.
    philipflick0081
    Participant
    Sfat dupa 5 ani de Facebook Ads: cel mai bun Facebook marketing curs e cel care te pune sa cheltuiesti bani reali in timpul cursului. Teoria fara practica nu valoreaza nimic in ads. Cereti proiecte practice.
    lyqnatisha
    Participant
    Am platit 1200 lei pe un curs Facebook Ads basic si apoi 3500 pe unul avansat. Diferenta a fost enorma – cursul scump m-a invatat automatizari si strategii de retargetare care mi-au adus clien noi in prima saptamana.
    sherlenepatch1
    Participant
    La 4 luni dupa Facebook Ads Romania pareri: gestionez acum 5 conturi de clienti cu un buget total de 8000 lei/luna. Cursul s-a amortizat de 3 ori. Dar continui sa invat – Facebook Ads nu e ceva ce termini vreodata.
Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)
Răspunde la: Cursuri Facebook Ads Romania pareri – care e cel mai bun?
Informația ta: