› Forumuri › Marketing Digital & Social Media › Cursuri Facebook Ads Romania pareri – care e cel mai bun?
- Acest subiect are 13 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 6 zile, 5 ore de sherlenepatch1.
- martie 22, 2026 la 8:52 pm
Vreau sa invat Facebook Ads serios. Ce cursuri de Facebook Ads din Romania ati facut si cum vi s-au parut? Caut ceva practic, nu doar teorie.
Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 8:59 am
Am facut 3 cursuri diferite de curs Facebook Ads in Romania. Cel mai bun a fost cel care includea si buget real de testare – am invatat facand campanii live, nu doar teorie din slide-uri.- aprilie 6, 2026 la 8:59 am
Intrebare: care Facebook Ads Romania pareri sunt actualizate pt 2026? Facebook isi schimba algoritmul si interfata constant. Am cumparat un curs acum 6 luni si jumatate din informatii erau deja depasit.- aprilie 8, 2026 la 9:46 pm
Am citit toate comentariile si vreau sa adaug: depinde foarte mult si de nivelul tau de experienta cand incepi cursul.- aprilie 9, 2026 la 9:51 pm
Daca sunteti studenti sau la inceput de cariera, intrebati de reduceri. Eu am primit 30% discount. Nu strica sa incercati!- aprilie 13, 2026 la 8:57 am
reclame Facebook curs: investeste intr-unul care include suport post-curs si actualizari. Altfel arunci banii pe informatii care expira in 3-6 luni. Facebook Ads se schimba prea repede pt cursuri statice.- aprilie 20, 2026 la 8:56 am
Am facut un Facebook marketing curs de 2000 lei si a meritat partial. Am invatat targetarea si structura campaniilor dar lipseau strategiile avansate de scaling. Pt incepatori e ok, pt avansati nu.- aprilie 27, 2026 la 8:56 am
Cel mai bun curs Facebook Ads pe care l-am facut a inclus acces la o comunitate privata unde trainerul raspundea la intrebari zilnic. Asta face diferenta: suportul continuu, nu doar cursul in sine.- mai 4, 2026 la 8:56 am
Eram convins ca pot invata Facebook Ads Romania pareri singur de pe YouTube. Dupa ce am ars 3000 lei pe campanii proaste, am investit intr-un curs si am inteles CE FACEAM GRESIT. Uneori cursul te scuteste de bani pierduti pe teste.- mai 4, 2026 la 8:56 am
Eram convins ca pot invata Facebook Ads Romania pareri singur de pe YouTube. Dupa ce am ars 3000 lei pe campanii proaste, am investit intr-un curs si am inteles CE FACEAM GRESIT. Uneori cursul te scuteste de bani pierduti pe teste.- mai 11, 2026 la 8:56 am
reclame Facebook curs de la traineri romani vs cursuri internationale (AdEspresso, Jon Loomer): cursurile romanesti au avantajul ca discuta piata locala. Dar pt strategii avansate, materialele in engleza sunt superioare.- mai 18, 2026 la 8:56 am
Sfat dupa 5 ani de Facebook Ads: cel mai bun Facebook marketing curs e cel care te pune sa cheltuiesti bani reali in timpul cursului. Teoria fara practica nu valoreaza nimic in ads. Cereti proiecte practice.- mai 25, 2026 la 8:56 am
Am platit 1200 lei pe un curs Facebook Ads basic si apoi 3500 pe unul avansat. Diferenta a fost enorma – cursul scump m-a invatat automatizari si strategii de retargetare care mi-au adus clien noi in prima saptamana.- iunie 1, 2026 la 9:00 am
La 4 luni dupa Facebook Ads Romania pareri: gestionez acum 5 conturi de clienti cu un buget total de 8000 lei/luna. Cursul s-a amortizat de 3 ori. Dar continui sa invat – Facebook Ads nu e ceva ce termini vreodata.
Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)