Cursuri get rich quick Romania – de ce nu functioneaza?

Forumuri Red Flags & Avertizări Cursuri get rich quick Romania – de ce nu functioneaza?

Participant
    De ce tot mai multi romani cad in capcana cursurilor de imbogatire rapida? Ce experienta aveti cu astfel de cursuri? Cum va protejati?
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)
  • Replies
    moseclevenger28
    Participant
    Am pierdut 4000 lei pe un get rich quick teapa de „imbogatire rapida” acum 3 ani. Promitea 10000 euro/luna din ecommerce in 90 de zile. Realitatea: informatii de baza pe care le gasesti gratuit si zero suport dupa vanzare.
    Teodora Rus
    Participant
    A trecut o luna de cand am postat aici. Am luat cursul pana la urma si sunt multumit. Nu e perfect dar a fost exact ce aveam nevoie.
    tomharo3367530
    Participant
    De ce imbogatire rapida curs: pentru ca nu exista shortcut-uri in business. Orice curs care promite venituri mari in timp scurt exploateaza dorinta naturala de a evita munca grea. Succesul real necesita timp si efort constant.
    Dragoș Mihai
    Participant
    Daca sunteti studenti sau la inceput de cariera, intrebati de reduceri. Eu am primit 30% discount. Nu strica sa incercati!
    rexh62211029
    Participant
    cursuri bani rapizi: un curs legitim iti spune ca va fi greu, va dura si ca rezultatele depind de tine. Un curs get rich quick iti spune ca e usor, rapid si garantat. Ghici care minte?
    Elena Popescu
    Participant
    Am fost la 2 schema imbogatire diferite si ambele aveau acelasi tipar: informatii de baza supra-ambalate + upselling constant + testimoniale dubioase + presiune de timp pt „oferta limitata”.
    bernardozgv
    Participant
    get rich quick teapa nu functioneaza simplu: daca ar fi usor sa faci bani rapid, toata lumea ar fi bogata. Cursurile care vand aceasta iluzie profita de dorinta oamenilor de a scapa de probleme financiare.
    swen02w7251
    Participant
    Dupa ce am pierdut bani pe imbogatire rapida curs, am invatat sa investesc in cursuri care predau skilluri concrete (programare, marketing, design) nu in cursuri care predau „cum sa faci bani”. Skillurile aduc bani, nu secretele.
    davidarkwookerum
    Participant
    cursuri bani rapizi: cel mai mare red flag e cand cursul se concentreaza pe lifestyle (masini, plaje, libertate) in loc de procesul real de munca. Succesul e 99% munca si 1% lifestyle – cursurile serioase reflecta asta.
    Augustin Popescu
    Participant
    Sfat: schema imbogatire se deosebesc de cursuri legitime prin orizontul de timp promis. „In 30 de zile” = red flag. „In 12-18 luni cu munca constanta” = realist. Asteptarile corecte sunt diferenta.
    elidafinnegan4
    Participant
    Am economisit mii de lei evitand get rich quick teapa dupa prima experienta. Regula mea: daca cursul promite venituri mai mari decat salariul mediu pe economie in mai putin de 6 luni, e probabil teapa.
    bradforddawbin
    Participant
    Cel mai bun antidot pt imbogatire rapida curs: citeste biografii de antreprenori reali. Toti spun acelasi lucru: a durat ani de zile, a fost greu si au esuat de multe ori inainte sa reuseasca. Asta e realitatea.
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)
Răspunde la: Cursuri get rich quick Romania – de ce nu functioneaza?
Informația ta: