Cursuri get rich quick Romania pareri – Promisiuni false

Forumuri Red Flags & Avertizări Cursuri get rich quick Romania pareri – Promisiuni false

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Am patit-o si eu cu cursuri care promiteau mult si livrau putin. Vreau sa discutam despre Cursuri get rich quick Romania – ce experienta aveti? Cum va protejati de tepe?
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    jQMjJlQOVkvAuec
    Participant
    Cea mai buna investitie in cariera mea. Dupa curs am gasit job care mi-a schimbat viata complet.
    jermainefryer
    Participant
    Scump? Da. Worth it? 1000 la suta. Skill-uri practice te ajuta sa castigi mult mai mult pe viitor.
    gerardweiner47
    Participant
    Am luat cursul cand aveam job care nu-mi plăcea. Acum lucrez cu skill-uri noi si sunt fericit.
    Sergej Novikov
    Participant
    Instructori care sunt genuine experts. Nu-i curs facut de YouTuber care citeste de pe internet.
    wilsondevaney13
    Participant
    Dupa 3 luni de curs, am lansat propriul business. Azi castiga mai mult decat as castiga full-time.
    Andreea Langa
    Participant
    Poti sa faci networking serios in curs? Da, instructori faciliteaza conexiuni reale.
    franziskamcdermo
    Participant
    Sunt skeptic la cursuri online dar asta e diferit. Instructori care se ingrijesc de elevi.
    gretat2955
    Participant
    Mi-am cheltuit bani pe cursuri mediocre inainte. Asta e pe alt nivel. Diferenta e zi si noapte.
    krystalabrahams
    Participant
    Recomandare: ia cursul daca vrei sa cresti serios in cariera. Calitate garantata de instructori.
    juniorcarder432
    Participant
    Final: cel mai bun investment in dezvoltare. Instructori buni, material solid, comunitate activa.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: Cursuri get rich quick Romania pareri – Promisiuni false
Informația ta: