› Forumuri › Marketing Digital & Social Media › Cursuri Google Ads Romania pareri – Unde sa inveti PPC?
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:09 am
Am auzit de Cursuri Google Ads Romania si sunt curios ce parere aveti. Ma intereseaza mai ales partea practica – proiecte reale, studii de caz, instrumente pe care le inveti sa le folosesti. A fost cineva?https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 10:31 am
Cea mai buna investitie pe care am facut-o! Acum am skill-uri care ma fac competitiv pe piata muncii. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- aprilie 6, 2026 la 10:31 am
Ce se intampla daca nu termin cursul la timp? Exista extensii de timp sa studiez in ritmul meu? Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- aprilie 13, 2026 la 10:31 am
Am comparat 5 optiuni major si asta am ales final. Pret reasonable si profesori cu experienta reala in domeniu. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.- aprilie 20, 2026 la 10:31 am
Am dat bani si regret. Materialele nu sunt originale, doar repostate de pe alte surse fara credit. Poti gasit acelasi continut gratis. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- aprilie 27, 2026 la 10:31 am
Pretul se justifica pentru cineva care nu are acces la mentoring altundeva, dar nu e pentru toti bugetele. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- mai 4, 2026 la 10:35 am
Foloseste forumurile si grupurile active. Acolo gasesti raspunsuri rapide la intrebari tehnice. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- mai 11, 2026 la 10:31 am
Are cineva contact direct cu instructorii pentru intrebari urgente sau e doar forum? Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.- mai 18, 2026 la 10:31 am
Dupa 8 luni de lucru, pot zice ca am folosit 70% din ce am invatat. Restul a devenit outdated cu rapid-a piata se misca. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- mai 25, 2026 la 10:31 am
Important: plata e unica sau ai subscription pe viata? Asta conteaza mult pentru ROI final. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi. Acum-i multumesc zi de zi.- iunie 1, 2026 la 10:30 am
Final verdict dupa ce am vazut Reviews: e worth trying. Worst case scenario pierzi bani, best case castig mult. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)