› Forumuri › Dezvoltare Personală & Coaching › Cursuri leadership Romania pareri – pentru manageri si antreprenori
- Acest subiect are 12 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 3 luni, O săptămână de JoxOqqQTARwBoo.
- martie 22, 2026 la 8:54 pm
Caut un curs serios de leadership in Romania. Sunt manager si vreau sa ma dezvolt. Ce recomandati? Care sunt cele mai bune optiuni locale?
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 9:14 am
Am terminat un curs leadership Romania de 12 saptamani si a fost exact ce aveam nevoie ca manager nou promovat. Am invatat sa deleg, sa dau feedback si sa gestionez conflicte. Lucruri pe care nimeni nu mi le-a predat inainte.- aprilie 5, 2026 la 9:48 pm
Ma intorc sa dau un update: dupa 3 luni de la curs am reusit sa aplic cam 60% din ce am invatat. Rezultatele incep sa se vada.- aprilie 6, 2026 la 9:16 am
Care leadership management curs e cel mai potrivit pt un antreprenor cu o echipa mica de 5 persoane? Nu am nevoie de teorie corporatista ci de instrumente practice pt micromanagement vs delegare.- aprilie 6, 2026 la 9:44 pm
Inainte de acest curs am incercat varianta gratuita de pe YouTube. Continutul gratuit e bun dar cursul platit e mult mai structurat.- aprilie 13, 2026 la 9:15 am
cursuri conducere: un curs bun de leadership trebuie sa includa simulari si role-play. Leadership-ul e ca inotul – nu il inveti citind despre el ci practicand in situatii reale sau simulate.- aprilie 20, 2026 la 9:15 am
Am facut un dezvoltare leadership care era prea teoretic si academic. Am vrut instrumente practice si am primit modele conceptuale. Asigurati-va ca cursul are componenta aplicata cu exercitii reale.- aprilie 27, 2026 la 9:16 am
Cel mai bun curs leadership Romania a fost cel care m-a pus in situatii incomode: sa dau feedback negativ unui coleg (simulat), sa mediez un conflict, sa iau decizii rapide cu informatii incomplete. Asta te formeaza.- mai 4, 2026 la 9:14 am
La 45 de ani am facut primul leadership management curs din viata mea si regret ca nu am facut-o la 25. Am condus echipe 15 ani „din instinct” si un curs structurat mi-a aratat cat de mult puteam fi mai bun.Izonul- mai 11, 2026 la 9:14 am
Am comparat cursuri conducere de la traineri romani cu programe internationale (CCL, Korn Ferry). Cele internationale sunt superioare dar si de 5 ori mai scumpe. Pt piata romaneasca, un curs local bun e suficient.- mai 18, 2026 la 9:14 am
Sfat: dezvoltare leadership sunt cel mai utile cand esti intr-o tranzitie (promovare, echipa noua, companie noua). Nu astepta sa ai probleme ca sa investesti in leadership. Pregateste-te inainte.- mai 25, 2026 la 9:14 am
Am investit 3000 lei in curs leadership Romania si echipa mea a observat imediat diferenta. Feedback-ul anonim de la colegi a aratat crestere pe toate dimensiunile de leadership in 3 luni. Merita fiecare leu.- iunie 1, 2026 la 9:14 am
La 6 luni dupa leadership management curs: cele mai utile instrumente au fost feedback-ul structurat (SBI model) si delegarea situationala. Le folosesc zilnic si relatia cu echipa s-a transformat complet.
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)