Cursuri leadership Romania pareri – pentru manageri si antreprenori

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching Cursuri leadership Romania pareri – pentru manageri si antreprenori

Participant
    Caut un curs serios de leadership in Romania. Sunt manager si vreau sa ma dezvolt. Ce recomandati? Care sunt cele mai bune optiuni locale?
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)
  • Replies
    stacychamplin86
    Participant
    Am terminat un curs leadership Romania de 12 saptamani si a fost exact ce aveam nevoie ca manager nou promovat. Am invatat sa deleg, sa dau feedback si sa gestionez conflicte. Lucruri pe care nimeni nu mi le-a predat inainte.
    Gabriel Ionescu
    Participant
    Ma intorc sa dau un update: dupa 3 luni de la curs am reusit sa aplic cam 60% din ce am invatat. Rezultatele incep sa se vada.
    josephrock7404
    Participant
    Care leadership management curs e cel mai potrivit pt un antreprenor cu o echipa mica de 5 persoane? Nu am nevoie de teorie corporatista ci de instrumente practice pt micromanagement vs delegare.
    Bianca Alexe
    Participant
    Inainte de acest curs am incercat varianta gratuita de pe YouTube. Continutul gratuit e bun dar cursul platit e mult mai structurat.
    corya45447
    Participant
    cursuri conducere: un curs bun de leadership trebuie sa includa simulari si role-play. Leadership-ul e ca inotul – nu il inveti citind despre el ci practicand in situatii reale sau simulate.
    jakearmer85122
    Participant
    Am facut un dezvoltare leadership care era prea teoretic si academic. Am vrut instrumente practice si am primit modele conceptuale. Asigurati-va ca cursul are componenta aplicata cu exercitii reale.
    sethminifie
    Participant
    Cel mai bun curs leadership Romania a fost cel care m-a pus in situatii incomode: sa dau feedback negativ unui coleg (simulat), sa mediez un conflict, sa iau decizii rapide cu informatii incomplete. Asta te formeaza.
    Izonul
    Participant
    none
    La 45 de ani am facut primul leadership management curs din viata mea si regret ca nu am facut-o la 25. Am condus echipe 15 ani „din instinct” si un curs structurat mi-a aratat cat de mult puteam fi mai bun.
    Izonul
    vickycarnegie0
    Participant
    Am comparat cursuri conducere de la traineri romani cu programe internationale (CCL, Korn Ferry). Cele internationale sunt superioare dar si de 5 ori mai scumpe. Pt piata romaneasca, un curs local bun e suficient.
    elinorbolivar03
    Participant
    Sfat: dezvoltare leadership sunt cel mai utile cand esti intr-o tranzitie (promovare, echipa noua, companie noua). Nu astepta sa ai probleme ca sa investesti in leadership. Pregateste-te inainte.
    denise05n862
    Participant
    Am investit 3000 lei in curs leadership Romania si echipa mea a observat imediat diferenta. Feedback-ul anonim de la colegi a aratat crestere pe toate dimensiunile de leadership in 3 luni. Merita fiecare leu.
    JoxOqqQTARwBoo
    Participant
    La 6 luni dupa leadership management curs: cele mai utile instrumente au fost feedback-ul structurat (SBI model) si delegarea situationala. Le folosesc zilnic si relatia cu echipa s-a transformat complet.
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)
Răspunde la: Cursuri leadership Romania pareri – pentru manageri si antreprenori
Informația ta: