Cursuri project management Romania pareri – PMP, Agile, Scrum

Forumuri Alte Cursuri Cursuri project management Romania pareri – PMP, Agile, Scrum

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Salut! Caut pareri despre Cursuri project management Romania. A facut cineva un curs de acest tip in Romania, online sau fizic? Ma intereseaza calitatea, pretul si daca certificarea e recunoscuta pe piata muncii.
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 11 răspunsuri - 1 la 11 (din 11 în total)
  • Replies
    friedaradford
    Participant
    Am terminat cursul acum 6 luni si pot zice ca sunt foarte multumit cu continutul. Materialele sunt structurate. Explicatii clare, fiecare modul are sens si progresie logica. Instructorii raspund.
    Dominic Doroșescu
    Participant
    Cineva mai trebuie sa imi explice daca merita banii? Sunt inca nehotarat daca investitia va fi utila. Am test.
    Monica Sandu
    Participant
    Stiu 3 persoane care au luat asta si una care a luat alternativa. Reputatia asta e mult mai buna.
    Daniel Neacșu
    Participant
    Am cerut refund dupa 2 luni si a fost infernal. Evitati cursul daca vreti garantii! Chiar nu voiam.
    trentlassetter8
    Participant
    Pretul se justifica pentru cineva care nu are acces la mentoring. Dupa cursuri diferite pe care.
    trentlassetter8
    Participant
    Pretul se justifica pentru cineva care nu are acces la mentoring. Dupa cursuri diferite pe care.
    elizabetharmitag
    Participant
    Sfat crucial: incepe cu proiecte practice imediat, nu astepta teoria. Learn by doing! Eram.
    jovitamcmahon2
    Participant
    Intrebare practica: pot sa merg in ritmul meu complet sau calendar strict? Am test-at.
    matthiassingh
    Participant
    Am gasit job bun. La 1 an, eram deja senior cu raise. Cursul m-a pus pe drumul corect.
    claudiomeade
    Participant
    Ai posibilitate de rate in 3 luni? Daca poti plati treptat e mai suportabil. Dupa cursuri.
    Thomas Thomaș
    Participant
    Sa incheiem discutia: cursul e solid, instructorii capabili, comunitatea supportiva. Vale.
Vizualizare 11 răspunsuri - 1 la 11 (din 11 în total)
Răspunde la: Cursuri project management Romania pareri – PMP, Agile, Scrum
Informația ta: