Cursuri public speaking Romania pareri – Care sunt cele mai bune?

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching Cursuri public speaking Romania pareri – Care sunt cele mai bune?

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Am citit multe despre Cursuri public speaking Romania si sunt indecis. Pe de o parte pare profesionist, pe de alta parte am auzit si opinii mixte. Voi ce ziceti? A incercat cineva si poate sa dea detalii despre ce inveti efectiv acolo?
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    sibyl7220302
    Participant
    Instructorii sunt profesionisti cu experienta reala. Te ghideaza pas cu pas prin fiecare concept. Recomand fara ezitare! Am dat bani si am primit mult mai mult decat ma asteptam realistic. Asa de rara situatia cu cursuri.
    Cosmin Beliu
    Participant
    Ok, dar dupa ce termin cursul imi garanteaza cineva ca gasesc job? Sau e doar niste vorba de vant? Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.
    keeleyloar37
    Participant
    Diferenta intre asta si Udemy e ca aici ai mentor si feedback personal. Cred ca merita diferenta de pret pentru guidance. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala.
    Alina Bălan
    Participant
    Am auzit de persoane care au facut reclamatie la platform. Unele promisiuni din marketing nu se intampla niciodata. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.
    Lucian Soare
    Participant
    Pretul se justifica pentru cineva care nu are acces la mentoring altundeva, dar nu e pentru toti bugetele. Am dat bani si am primit mult mai mult decat ma asteptam realistic. Asa de rara situatia cu cursuri.
    luzrainey451
    Participant
    Pro tip care a contat: dupa cursul oficial, fai obligatoriu un proiect mic personal. Asta te ajuta mult cu joburile. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala.
    taskristen
    Participant
    Daca nu termin toti modulii in timeframe, pierd acces la material? Cum functioneaza extensii de timp? Am dat bani si am primit mult mai mult decat ma asteptam realistic. Asa de rara situatia cu cursuri.
    marilynnfrisby
    Participant
    La 6 luni dupa curs, am gasit job bun. La 1 an, eram deja senior cu raise. Cursul m-a pus definitiv pe drumul corect. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.
    davidarkwookerum
    Participant
    Ai posibilitate de rate in 3 luni? Daca poti plati treptat e mai suportabil decat suma totala odata. Dupa ce am inceput cursul, nu am putut sa ma opresc din studiu. Material atractiv si captivant.
    breannae70
    Participant
    Recomandare finala: da-i o sansa daca ai timp si bani. Riscul e mic vs beneficiu potentiel mare. Am dat bani si am primit mult mai mult decat ma asteptam realistic. Asa de rara situatia cu cursuri. Asa de rara situatia cu cursuri.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: Cursuri public speaking Romania pareri – Care sunt cele mai bune?
Informația ta: