Cursuri SEO Romania pareri – merita sa investesti?

Forumuri Marketing Digital & Social Media Cursuri SEO Romania pareri – merita sa investesti?

Participant
    Salut! Am un site si vreau sa invat SEO. Ce cursuri de SEO din Romania ati facut? Merita investitia sau e mai bine sa inveti singur de pe YouTube?
Vizualizare 14 răspunsuri - 1 la 14 (din 14 în total)
  • Replies
    Thomas Thomaș
    Participant
    Ma intorc sa dau un update: dupa 3 luni de la curs am reusit sa aplic cam 60% din ce am invatat. Rezultatele incep sa se vada.
    lyqnatisha
    Participant
    Am investit intr-un curs SEO Romania de 6 saptamani si a fost best decision ever. Am invatat de la keyword research pana la link building ethical. Site-ul meu a crescut de la 200 la 2000 vizite/luna in 4 luni.
    Irina Șerban
    Participant
    Am comparat acest curs cu alte 2 optiuni din piata. Ca pret e undeva la mijloc. Ca valoare as zice ca e in top 2.
    Diana Ichim
    Participant
    Tocmai am descoperit acest thread. Am o perspectiva diferita – am lucrat in domeniu 5 ani si informatiile din curs sunt corecte dar incomplete.
    haleyritchie
    Participant
    Care SEO pareri curs sunt actualizate cu ultimele update-uri Google? SEO se schimba constant si am patit sa cumpar cursuri cu informatii vechi de 2 ani care nu mai functioneaza.
    jovitamcmahon2
    Participant
    optimizare SEO curs: SEO-ul e un maraton, nu un sprint. Cursul te invata tehnicile dar rezultatele vin in 3-6 luni. Nu crede pe nimeni care promite prima pagina in 30 de zile.
    dorothyslone
    Participant
    Am facut un invatare SEO Romania care era jumatate bun jumatate outdated. Partea de on-page SEO si content strategy a fost excelenta. Partea de link building era bazata pe tehnici din 2020 care nu mai merg.
    lyqnatisha
    Participant
    Cel mai bun curs SEO Romania pe care l-am facut includea analiza unui site real al cursantului. Am iesit cu un audit complet si un plan de actiune pe 6 luni pt site-ul meu propriu. Super valoros!
    Adrian Kallos
    Participant
    Credeam ca SEO e magic si nu se poate invata. Dupa SEO pareri curs am realizat ca e 80% munca sistematica si 20% creativitate. Oricine cu disciplina poate invata SEO la un nivel decent.
    Adrian Kallos
    Participant
    Credeam ca SEO e magic si nu se poate invata. Dupa SEO pareri curs am realizat ca e 80% munca sistematica si 20% creativitate. Oricine cu disciplina poate invata SEO la un nivel decent.
    stewartuvj
    Participant
    Am comparat optimizare SEO curs romanesc cu cursuri de pe Ahrefs Academy si SEMrush (gratuite). Cursurile locale au avantajul ca discuta piata romaneasca si Google.ro specific. Dar pt teorie avansata, cele internationale sunt superioare.
    Roxana Bostanu
    Participant
    Ca SEO cu 7 ani experienta: invatare SEO Romania sunt bune pt fundamente dar nu te opri la un singur curs. SEO-ul evolueaza constant si trebuie sa inveti continuu. Urmareste si blogurile Ahrefs, Moz, Search Engine Journal.
    vickycarnegie0
    Participant
    Am platit 2200 lei pe curs SEO Romania si in 8 luni am dus un site de la 0 la 5000 vizite organice/luna. ROI-ul e clar daca aplici ce inveti sistematic, nu daca doar parcurgi materialul pasiv.
    Ioan Dinuț
    Participant
    La 1 an dupa SEO pareri curs: site-ul meu are acum 12000 vizite organice/luna si am luat si 4 clienti de freelance SEO. Cursul a fost catalizatorul dar munca zilnica de implementare e ce aduce rezultate.
Vizualizare 14 răspunsuri - 1 la 14 (din 14 în total)
Răspunde la: Cursuri SEO Romania pareri – merita sa investesti?
Informația ta: