Cursuri UX/UI Design Romania pareri – Reconversie in design

Forumuri IT, Programare & Tech Cursuri UX/UI Design Romania pareri – Reconversie in design

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Am vazut multe reclame pentru Cursuri UX/UI Design Romania si vreau sa stiu daca se ridica la asteptari. Cineva care a terminat cursul si a gasit job in IT? Cum e curricula comparativ cu alte bootcamp-uri din Romania?
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 5 răspunsuri - 16 la 20 (din 20 în total)
  • Replies
    Andrei Dinu
    Participant
    Dupa 8 luni de lucru, pot zice ca am folosit 70% din ce am invatat. Restul a devenit outdated cu rapid-a piata se misca. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
    Gheorghe Soare
    Participant
    Pretul mi se pare rezonabil la 500 lei. Pentru ceea ce se ofera e mai ieftin decat cursuri similare din categorie. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    anh20x50132391
    Participant
    Pretul mi se pare rezonabil la 500 lei. Pentru ceea ce se ofera e mai ieftin decat cursuri similare din categorie. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    Thaddeus Teodul
    Participant
    Sa incheiem discutia: cursul e solid, instructorii capabili, comunitatea supportiva. Vale investitia. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.
    claudiunis
    Participant
    Sa incheiem discutia: cursul e solid, instructorii capabili, comunitatea supportiva. Vale investitia. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.
Vizualizare 5 răspunsuri - 16 la 20 (din 20 în total)
Răspunde la: Cursuri UX/UI Design Romania pareri – Reconversie in design
Informația ta: