Cursuri video editing Romania pareri – Premiere, DaVinci

Forumuri Alte Cursuri Cursuri video editing Romania pareri – Premiere, DaVinci

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Am tot cautat cursuri bune si am ajuns la Cursuri video editing Romania. Cineva cu feedback real? Nu testimoniale de pe site-ul lor, ci experienta voastra directa. Multumesc anticipat!
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    Andrada
    Participant
    Nu ma asteptam sa fie asa de bun. Cursul e complet si actualizat la tendintele din domeniu. Modul.
    natashadees925
    Participant
    Sigur e bun dar care-i diferenta de YouTube? Calitate vs Cantidad. Asta e curs profesional. Am test.
    Daniel Radu
    Participant
    Stiu 3 persoane care au luat cursul si toti spun ca a schimbat cariera. Reputatia e dovada.
    maviskauffmann4
    Participant
    Nu-mi plac cursurile care lasa la mijloc. Asta e complet de la zero la expert. Am invatat ceva.
    graciesteven77
    Participant
    Sunt developer experienta dar cursul asta m-a tinut la zi. Tendinte noi pe care nu le gasesti.
    Mihai Gheorghe
    Participant
    Recomand 100 la suta pentru oricine serios. Altfel daca vrei ieftin, du-te pe YouTube.
    Marc Marcu
    Participant
    Pierd acces la material dupa curs? Lifetime access. Nu-ti ingriji ca vei pierde lecti.
    vickycarnegie0
    Participant
    Mi-am lansat business pe baza skill-uri din curs. Cursul m-a pus pe drumul corect. Merita banii.
    pasqualewigingto
    Participant
    Ai rate disponibile? Da, poti plati in 3-6 rate. Daca nu poti plati complet, ia rata.
    enriquetagrishin
    Participant
    Verdict: cel mai bun curs pe care l-am luat. Instructori buni, material de calitate, comunitate.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: Cursuri video editing Romania pareri – Premiere, DaVinci
Informația ta: