› Forumuri › Marketing Digital & Social Media › Digital Marketing Academy pareri cursuri online
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:09 am
Hei! Caut un curs bun de marketing digital si am dat de Digital Marketing Academy. Aveti experienta cu ei? Vreau ceva practic, nu doar teorie. Daca cineva a facut cursul si a aplicat ce a invatat, as aprecia mult feedback-ul.https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 10:31 am
Am terminat cursul acum 6 luni si pot zice ca sunt foarte multumit cu continutul. Materialele sunt bine structurate si explicate foarte clar, fiecare modul are sens si progresie logica. Instructorii raspund la intrebari si te motiveaza sa continui. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- aprilie 6, 2026 la 10:30 am
Sigur e bun, dar care-i diferenta fata de cursurile gratis de pe YouTube? Nu-mi e clar ce platesc exact cu 500 de lei. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- aprilie 13, 2026 la 10:31 am
Fata de cursurile de pe Coursera si edX, asta e mai practic si mai orientat catre job. Daca vrei teorie pur sa, altundeva. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- aprilie 20, 2026 la 10:31 am
Am cerut refund dupa 2 luni si a fost un proces infernal cu multiple mesaje. Evitati acest curs daca vreti garantii! Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- aprilie 27, 2026 la 10:31 am
Cursul nu te va face expert overnight, dar te va pune pe drumul corect daca esti dispus sa continui singur dupa. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.- mai 4, 2026 la 10:30 am
Pro tip care a contat: dupa cursul oficial, fai obligatoriu un proiect mic personal. Asta te ajuta mult cu joburile. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- mai 11, 2026 la 10:31 am
Pot urma cursul pe placa cu internet lent sau am nevoie de conexiune stabil? Video HD vs HD? Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.- mai 18, 2026 la 10:31 am
La 6 luni dupa curs, am gasit job bun. La 1 an, eram deja senior cu raise. Cursul m-a pus definitiv pe drumul corect. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- mai 25, 2026 la 10:30 am
Important: plata e unica sau ai subscription pe viata? Asta conteaza mult pentru ROI final. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.- iunie 1, 2026 la 10:30 am
Concluzie: daca stii ce cauti si ai asteptari realiste nu vagi, e bun. Daca astepti magic, uita-te in alta parte. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)