› Forumuri › IT, Programare & Tech › Digital Stack pareri cursuri web development
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:08 am
Ma intereseaza Digital Stack – a participat cineva recent? Vreau sa aflu despre calitatea cursurilor, suportul oferit si daca merita pretul. Orice experienta personala e binevenita!https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 10:31 am
Cum am incheiat cursul am gasit imediat un client. Materialele sunt practice si poti aplica ce inveti chiar din start. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- aprilie 6, 2026 la 10:29 am
Pretul e cam inalt, nu? Exista alternative mai ieftine cu acelasi continut? Care sunt competitorii? Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- aprilie 13, 2026 la 10:29 am
Diferenta intre asta si Udemy e ca aici ai mentor si feedback personal. Cred ca merita diferenta de pret pentru guidance. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- aprilie 20, 2026 la 10:31 am
Dupa parerea mea e o teapa. Promit lucruri care nu se intampla si suportul e naspa dupa ce platesti. Nu merita banii. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- aprilie 27, 2026 la 10:30 am
E bun cursul, dar depinde si de efortul tau. Nu e magic – trebuie sa inveti serios pe 10-15 ore pe saptamana daca vrei rezultate reale. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- mai 4, 2026 la 10:30 am
Sfatul meu personal: nu folosi resursele in glas. Fai note detaliate si revine la ele dupa o saptamana pentru consolidare. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- mai 11, 2026 la 10:29 am
Si dupa ce termin, ramani in contact cu comunitatea forever sau se inchide access dupa finalizare? Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- mai 18, 2026 la 10:29 am
Dupa 1 an si jumate de lucru, am recomandat cursul la 3 colegi si toti sunt multumiti. Good investment sigur. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- mai 25, 2026 la 10:30 am
Comparat cu alte cursuri din domeniu, e mai ieftin. Dar calitatea e si mai mica comparativ. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- iunie 1, 2026 la 10:29 am
Wrap up: cursul nu-i scam, oamenii chiar invata skill-uri, dar nu e cure-all magic. E doar un inceput. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)