Fake guru Romania lista 2026 – cine promite mult si livreaza putin?

Forumuri Red Flags & Avertizări Fake guru Romania lista 2026 – cine promite mult si livreaza putin?

Participant
    Hai sa facem o lista cu asa-zisii guru din Romania care promit luna si stelele dar nu livreaza. Cine va dezamagit si de ce? Vreau sa ajutam oamenii sa nu piarda bani degeaba.
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)
  • Replies
    dustyy8730175600
    Participant
    Lista mea de red flags pt fake guru Romania in 2026: afisarea ostentativa de lux, promisiuni de imbogatire rapida, lipsa de transparenta despre rezultate reale si presiunea constanta de a cumpara programe mai scumpe.
    Teodora Rus
    Participant
    Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.
    Nico Niță
    Participant
    guru falsi: cum verifici daca un trainer e legit? Am inceput sa caut pe Registrul Comertului firmele lor si sa vad cifra de afaceri reala. Unii care pretind milioane au firme cu venituri modeste.
    Mihai Gheorghe
    Participant
    Tocmai am descoperit acest thread. Am o perspectiva diferita – am lucrat in domeniu 5 ani si informatiile din curs sunt corecte dar incomplete.
    earlemarlay2
    Participant
    charlatani cursuri online: cei mai periculosi nu sunt cei evident falsi, ci cei care amesteca continut real cu promisiuni false. Au suficienta substanta cat sa para credibili dar te directioneaza spre programe scumpe fara valoare.
    shihelen14516368
    Participant
    Am platit 5000 lei la un „guru” roman care promitea sa imi transform business-ul. escroci dezvoltare personala: am primit un grup de WhatsApp si niste PDF-uri care se gasesc gratuit pe Google. Zero mentoring real.
    nganllamas38938
    Participant
    Cel mai clar semn de fake guru Romania: daca venitul principal al trainerului vine din vanzarea de cursuri despre cum sa faci bani, nu din business-ul real pe care pretinde ca il invata, e red flag masiv.
    miriam77o3
    Participant
    Am invatat sa evit guru falsi dupa ce am pierdut bani: verific mereu daca trainerul are afaceri reale pe langa cursuri. Un antreprenor real are firme functionale, nu doar un canal de YouTube si un curs.
    alphonsocampos0
    Participant
    charlatani cursuri online: atentie la „cursurile” care sunt de fapt funnel-uri de vanzare. Webinar gratuit → mini-curs ieftin → curs scump → mentoring premium. Fiecare nivel promite ca URMATORUL e adevaratul secret.
    Corina
    Participant
    Sfat: escroci dezvoltare personala pot fi evitati daca aplici regula „follow the money”. De unde vin banii trainerului? Din cursuri despre bani = red flag. Din afaceri reale + sharing experienta = potential legit.
    Laura Bălan
    Participant
    Am economisit probabil 10000+ lei de cand am invatat sa identific fake guru Romania. Investesc acum doar in cursuri de la practicieni cu track record verificabil si rezultate demonstrabile.
    antonmonsen983
    Participant
    Cel mai bun sfat primit vreodata: guru falsi se recunosc dupa discrepanta intre promisiuni si dovezi. Cu cat promisiunea e mai mare si dovada mai mica, cu atat sansele de teapa sunt mai mari.
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)
Răspunde la: Fake guru Romania lista 2026 – cine promite mult si livreaza putin?
Informația ta: