› Forumuri › IT, Programare & Tech › FreeCodeCamp Romania pareri – Merita cursurile gratuite?
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:08 am
Salut comunitate! Vreau sa fac reconversie profesionala spre IT si ma gandesc la FreeCodeCamp Romania. A fost cineva? Cum e programul, sunt mentori buni? Ma intereseaza daca chiar te ajuta sa gasesti job dupa curs.https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 10:31 am
Instructorii sunt profesionisti cu experienta reala. Te ghideaza pas cu pas prin fiecare concept. Recomand fara ezitare! Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- aprilie 6, 2026 la 10:29 am
Pretul e cam inalt, nu? Exista alternative mai ieftine cu acelasi continut? Care sunt competitorii? Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- aprilie 13, 2026 la 10:29 am
Vs cursurile de pe LinkedIn Learning, asta e mai interactiv si te pune sa lucrezi pe proiecte concrete din ziua 1. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- aprilie 20, 2026 la 10:31 am
Red flag: promit job-uri garantate dar nu garanteaza nimic. Doar te dumpiti sa lucrezi singur fara mentoring real. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- aprilie 27, 2026 la 10:30 am
Pentru incepatori e perfect entry point, dar daca ai deja experienta poti fi dezamagit de unele parti elementare. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- mai 4, 2026 la 10:30 am
Foloseste forumurile si grupurile active. Acolo gasesti raspunsuri rapide la intrebari tehnice. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- mai 11, 2026 la 10:29 am
Intrebare practica: pot sa merg in ritmul meu complet sau trebuie sa respect calendar strict al cursului? Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- mai 18, 2026 la 10:29 am
E greu sa-o spun dar dupa ceva vreme am uitat cea mai mare parte. Dar conceptele fundamentale au ramas. Asta conteaza. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- mai 25, 2026 la 10:30 am
Important: plata e unica sau ai subscription pe viata? Asta conteaza mult pentru ROI final. Dupa ce am inceput cursul, nu am putut sa ma opresc din studiu. Material atractiv si captivant.- iunie 1, 2026 la 10:29 am
Sa incheiem discutia: cursul e solid, instructorii capabili, comunitatea supportiva. Vale investitia. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)