› Forumuri › Marketing Digital & Social Media › GPeC cursuri ecommerce pareri – Winter School merita?
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:09 am
Vreau sa invat marketing digital serios si ma gandesc la GPeC cursuri ecommerce. Sunt acreditate cursurile? Merita investitia sau gasesc resurse gratuite la fel de bune? Multumesc pentru orice sfat!https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 10:31 am
Cum am incheiat cursul am gasit imediat un client. Materialele sunt practice si poti aplica ce inveti chiar din start. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- aprilie 6, 2026 la 10:30 am
Certificatul e recunoscut pe piata muncii? Sau e doar un hartiot de completare fara valoare? Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- aprilie 13, 2026 la 10:31 am
Fata de cursurile de pe Coursera si edX, asta e mai practic si mai orientat catre job. Daca vrei teorie pur sa, altundeva. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- aprilie 20, 2026 la 10:31 am
Am auzit de persoane care au facut reclamatie la platform. Unele promisiuni din marketing nu se intampla niciodata. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- aprilie 27, 2026 la 10:31 am
Pretul se justifica pentru cineva care nu are acces la mentoring altundeva, dar nu e pentru toti bugetele. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- mai 4, 2026 la 10:35 am
Cea mai importanta parte-i community-ul din curs. Intra in grup instant si cere feedback la ce faci de la colegii tai. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.- mai 11, 2026 la 10:31 am
Cineva stie daca se mai deschid locuri pe urmatoarea cohorta? Pretul se schimba intre cohort-uri? Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- mai 18, 2026 la 10:31 am
E greu sa-o spun dar dupa ceva vreme am uitat cea mai mare parte. Dar conceptele fundamentale au ramas. Asta conteaza. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- mai 25, 2026 la 10:31 am
Sunt cursuri mai scumpe pe piata dar oferind mai mult continut. Asta trebuie sa decizi personal. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- iunie 1, 2026 la 10:30 am
Wrap up: cursul nu-i scam, oamenii chiar invata skill-uri, dar nu e cure-all magic. E doar un inceput. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)