GPeC cursuri ecommerce pareri – Winter School merita?

Forumuri Marketing Digital & Social Media GPeC cursuri ecommerce pareri – Winter School merita?

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Vreau sa invat marketing digital serios si ma gandesc la GPeC cursuri ecommerce. Sunt acreditate cursurile? Merita investitia sau gasesc resurse gratuite la fel de bune? Multumesc pentru orice sfat!
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    sergiobellamy
    Participant
    Cum am incheiat cursul am gasit imediat un client. Materialele sunt practice si poti aplica ce inveti chiar din start. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    claudiunis
    Participant
    Certificatul e recunoscut pe piata muncii? Sau e doar un hartiot de completare fara valoare? Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.
    enriquetagrishin
    Participant
    Fata de cursurile de pe Coursera si edX, asta e mai practic si mai orientat catre job. Daca vrei teorie pur sa, altundeva. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    hildredmcaulay1
    Participant
    Am auzit de persoane care au facut reclamatie la platform. Unele promisiuni din marketing nu se intampla niciodata. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.
    Wilfried Widenfeld
    Participant
    Pretul se justifica pentru cineva care nu are acces la mentoring altundeva, dar nu e pentru toti bugetele. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    bkyselina783
    Participant
    Cea mai importanta parte-i community-ul din curs. Intra in grup instant si cere feedback la ce faci de la colegii tai. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
    lenorahaffner5
    Participant
    Cineva stie daca se mai deschid locuri pe urmatoarea cohorta? Pretul se schimba intre cohort-uri? Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    zellajaques6
    Participant
    E greu sa-o spun dar dupa ceva vreme am uitat cea mai mare parte. Dar conceptele fundamentale au ramas. Asta conteaza. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.
    vickycarnegie0
    Participant
    Sunt cursuri mai scumpe pe piata dar oferind mai mult continut. Asta trebuie sa decizi personal. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    lindap936760
    Participant
    Wrap up: cursul nu-i scam, oamenii chiar invata skill-uri, dar nu e cure-all magic. E doar un inceput. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: GPeC cursuri ecommerce pareri – Winter School merita?
Informația ta: