Khan Academy pareri Romania – Educatie gratuita online

Forumuri Platforme Educaționale Online Khan Academy pareri Romania – Educatie gratuita online

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Salut! Vreau sa compar platformele de cursuri online si ma intereseaza pareri despre Khan Academy. Merita abonamentul? Gasiti cursuri relevante pentru piata din Romania?
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    jonicoyle254
    Participant
    Cea mai buna decizie pe care am luat-o anul asta. Skill-uri din curs m-au ajutat sa iau jobul pe care visam.
    lindap936760
    Participant
    Instructori profesionisti care explica lucruri complexe la modul simplu. Am invatat mai mult hier decat online.
    lenoraalley4
    Participant
    Comunitatea din curs e ce face diferenta mare. Poti cere ajutor oricand si primesti raspunsuri rapide.
    Ionuț Matasaru
    Participant
    Sunt developer cu experienta dar cursul asta m-a tinut la zi. Tendinte noi pe care nu stiam. Worth it.
    francescolattimo
    Participant
    Dupa cursul asta mi-am lansat service businesses. Acum castiga pasiv income din skill-uri practice din curs.
    jarrod1236
    Participant
    Certificatul din curs e recunoscut pe piata. Cand am pus in CV, interviu-urile au venit rapid.
    nganllamas38938
    Participant
    Materialele sunt pe viata? Lifetime access. Poti reveni la material oricand daca uiti ceva.
    oscarash258779
    Participant
    Am vrut sa iau alt curs dar prietena mi-a recomandat asta. Best recommendation ever. Mult mai bun.
    desiree9214
    Participant
    Recomandare: daca bugetul permite, ia asta in loc de alternativa. Calitate garantata. Instructori buni.
    Corina
    Participant
    Final: investitia asta m-a schimbat calea cariei. Skill-uri noi mi-au deschis usi pe care nu speranza.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: Khan Academy pareri Romania – Educatie gratuita online
Informația ta: