Laura Zaharia pareri cursuri network marketing online

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching Laura Zaharia pareri cursuri network marketing online

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Buna tuturor! Am tot auzit despre Laura Zaharia si sunt curios daca merita investitia. Cineva care a participat efectiv la cursuri si poate sa impartaseasca experienta? Ma intereseaza in special ce rezultate concrete ati obtinut si daca a meritat banii.
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 15 răspunsuri - 1 la 15 (din 15 în total)
  • Replies
    Paul Pavelescu
    Participant
    Cea mai buna decizie pe care am luat-o anul asta. Skill-uri din curs m-au ajutat jobul.
    Francesc Frederico
    Participant
    Instructori profesionisti care explica lucruri complexe simplu. Am invatat mult hier.
    andreeisen91106
    Participant
    Instructori profesionisti care explica lucruri complexe simplu. Am invatat mult hier.
    uwecbl334736431
    Participant
    Comunitatea din curs e ce face diferenta mare. Poti cere ajutor primesti rapid.
    leedinkel709957
    Participant
    Sunt developer cu experienta dar cursul asta m-a tinut zi. Tendinte noi stiam.
    leedinkel709957
    Participant
    Sunt developer cu experienta dar cursul asta m-a tinut zi. Tendinte noi stiam.
    George Micu
    Participant
    Dupa cursul asta am inceput sa lucrez pe proiecte freelance. Acum imi generez venit.
    George Micu
    Participant
    Dupa cursul asta am inceput sa lucrez pe proiecte freelance. Acum imi generez venit.
    Maria Ionescu
    Participant
    Dragoș Mihai
    Participant
    Certificatul din curs e recunoscut pe piata. Cand am pus in CV, interviu-urile rapid.
    Dragoș Mihai
    Participant
    Certificatul din curs e recunoscut pe piata. Cand am pus in CV, interviu-urile rapid.
    tylerb33506
    Participant
    Materialele sunt pe viata? Lifetime access. Poti reveni la material daca uiti.
    milfordwbt
    Participant
    Am vrut sa iau alt curs dar prietena mi-a recomandat asta. Best recommendation.
    Vasile Micu
    Participant
    Recomandare: ia asta in loc de alternativa. Calitate garantata. Instructori buni.
    tedanstey7171160
    Participant
    Final: investitia asta m-a schimbat calea cariei. Skill-uri noi deschis usi.
Vizualizare 15 răspunsuri - 1 la 15 (din 15 în total)
Răspunde la: Laura Zaharia pareri cursuri network marketing online
Informația ta: