› Forumuri › Dezvoltare Personală & Coaching › Life Coach Romania pareri – Cum alegi un coach bun?
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:08 am
Salut! Vreau sa incep un curs de dezvoltare personala si am gasit Life Coach Romania. Aveti pareri sau experiente? Am vazut testimoniale pe site-ul lor dar vreau sa aud si opinii reale, nefilate. Multumesc!https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 10:28 am
Nu ma asteptam sa fie asa de bun. Cursul e complet si actualizar la trendurile din domeniu. Fiecare modul e greu preparat si are valoare reala. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala.- aprilie 6, 2026 la 10:28 am
Ok, dar dupa ce termin cursul imi garanteaza cineva ca gasesc job? Sau e doar niste vorba de vant? Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real. Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.- aprilie 13, 2026 la 10:29 am
Stiu 3 persoane care au facut asta si una care a facut alternativa. Reputatia asta e mult mai buna pe piata. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.- aprilie 20, 2026 la 10:30 am
Certificatul nu conteaza nimic pe piata dupa ce am auzit povesti. Jobul depinde doar de skill-uri reale, nu de hartie. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.- aprilie 27, 2026 la 10:28 am
Dupa tot ce vad: e o investitie buna daca stii ce cauti si ai asteptari realiste, nu promisiuni vagi si magice. Dupa ce am inceput cursul, nu am putut sa ma opresc din studiu. Material atractiv si captivant.- mai 4, 2026 la 10:28 am
Dupa cursul oficial, continua cu practica independenta pe 3-6 luni. Asta-i cheia succesului real pe piata. Dupa ce am inceput cursul, nu am putut sa ma opresc din studiu. Material atractiv si captivant.- mai 11, 2026 la 10:29 am
Cineva stie daca se mai deschid locuri pe urmatoarea cohorta? Pretul se schimba intre cohort-uri? Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.- mai 18, 2026 la 10:29 am
Dupa 8 luni de lucru, pot zice ca am folosit 70% din ce am invatat. Restul a devenit outdated cu rapid-a piata se misca. Dupa ce am inceput cursul, nu am putut sa ma opresc din studiu. Material atractiv si captivant.- mai 25, 2026 la 10:28 am
Pretul mi se pare rezonabil la 500 lei. Pentru ceea ce se ofera e mai ieftin decat cursuri similare din categorie. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.- iunie 1, 2026 la 10:28 am
Bottom line sincera: am invatat mult, m-am dezvoltat si nu regret. Go for it curajos! Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala. Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)