› Forumuri › Pareri Cursuri Lorand Soares Szasz › Lorand Soares Szasz mindset pareri – schimba ceva in practica?
- Acest subiect are 14 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 3 luni, 2 săptămâni de katherinogq.
- martie 22, 2026 la 8:59 pm
Am urmarit cateva video-uri gratuite ale lui Lorand despre mindset si mentalitate de succes. Suna bine in teorie, dar chiar aplica lumea ce invata? Cei care ati fost la cursurile lui de mindset, ati simtit o schimbare reala in viata voastra?
Vizualizare 14 răspunsuri - 1 la 14 (din 14 în total)
- Replies
-
- martie 27, 2026 la 1:49 pm
Am folosit Lorand Soares Szasz mindset timp de 6 luni si experienta generala e pozitiva. Lorand mindset pe care le-am citit inainte mi-au dat asteptari corecte. Platforma livreaza ce promite daca esti disciplinat.- martie 30, 2026 la 9:27 am
Am folosit Lorand Soares Szasz mindset timp de 6 luni si experienta generala e pozitiva. Lorand mindset pe care le-am citit inainte mi-au dat asteptari corecte. Platforma livreaza ce promite daca esti disciplinat.- martie 30, 2026 la 9:27 am
Am folosit Lorand Soares Szasz mindset timp de 6 luni si experienta generala e pozitiva. Lorand mindset pe care le-am citit inainte mi-au dat asteptari corecte. Platforma livreaza ce promite daca esti disciplinat.- aprilie 6, 2026 la 9:26 am
Lorand Szasz mindset pareri: merita investitia in 2026 sau exista alternative mai bune? Am buget limitat si vreau sa fiu sigur ca aleg platforma cu cel mai bun raport calitate-pret.- aprilie 8, 2026 la 9:43 pm
Am comparat acest curs cu alte 2 optiuni din piata. Ca pret e undeva la mijloc. Ca valoare as zice ca e in top 2.- aprilie 9, 2026 la 9:42 pm
Exista vreo comunitate sau grup unde cursantii se ajuta intre ei dupa ce termina? Asta ar fi un mare plus.- aprilie 13, 2026 la 9:28 am
mindset antreprenorial: depinde de obiectivul tau. Platforma e buna pt ce ofera dar nu incerca sa gasesti totul intr-un singur loc. Combina mai multe resurse pt o educatie completa.- aprilie 20, 2026 la 9:26 am
Am incercat Lorand mentalitate si are atat puncte forte cat si puncte slabe. Continutul de baza e solid dar unele cursuri par neactualizate. Verifica data ultimei actualizari inainte sa incepi un curs.- aprilie 27, 2026 la 9:28 am
Recomand Lorand Soares Szasz mindset cu incredere! Lorand mindset pozitive confirmate din experienta proprie. Am invatat lucruri concrete pe care le aplic zilnic in munca si in viata personala.- mai 4, 2026 la 9:27 am
Am fost indecis/a dar Lorand Szasz mindset pareri m-au convins sa incerc. Dupa 4 luni pot spune ca investitia a meritat. Cel mai valoros: comunitatea de cursanti care se ajuta reciproc.- mai 11, 2026 la 9:27 am
Am comparat mindset antreprenorial cu alte platforme similare. Fiecare are puncte forte pe zone diferite. Cel mai important: alege in functie de ce vrei sa inveti, nu de brandul platformei.- mai 18, 2026 la 9:27 am
Sfat: Lorand mentalitate sunt utile dar nu te limita la o singura sursa de informatie. Cele mai bune rezultate le obtii combinand cursuri structurate cu practica independenta si lectura suplimentara.- mai 25, 2026 la 9:27 am
Am investit in abonament Lorand Soares Szasz mindset si s-a amortizat rapid prin cunostintele aplicate. Lorand mindset confirma ca investitia merita pt oricine e serios cu dezvoltarea proprie.- iunie 1, 2026 la 9:27 am
La 8 luni de utilizare: Lorand Szasz mindset pareri initiale raman valabile. Platforma s-a imbunatatit constant si continutul nou adaugat e relevant. Recomand sa testezi inainte sa te angajezi pe termen lung.
Vizualizare 14 răspunsuri - 1 la 14 (din 14 în total)