› Forumuri › Marketing Digital & Social Media › MAKE IT Academy pareri cursuri marketing online
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:09 am
Vreau sa invat marketing digital serios si ma gandesc la MAKE IT Academy. Sunt acreditate cursurile? Merita investitia sau gasesc resurse gratuite la fel de bune? Multumesc pentru orice sfat!https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 10:31 am
Instructorii sunt profesionisti cu experienta reala. Te ghideaza pas cu pas prin fiecare concept. Recomand fara ezitare! Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- aprilie 6, 2026 la 10:30 am
Pretul e cam inalt, nu? Exista alternative mai ieftine cu acelasi continut? Care sunt competitorii? Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- aprilie 13, 2026 la 10:31 am
Am facut si cursul asta si al altei companii si trebuie sa zic ca prima optiune e mai completa dar mai scumpa. Depinde ce pui accent – pret sau continut. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- aprilie 20, 2026 la 10:31 am
Daca astepti garantii sau rambursare usoara, fii pregati sa astepti si sa te lupti pe probleme pe zile intregi. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- aprilie 27, 2026 la 10:30 am
Cursul are calitate, instructorii sunt buni, dar alege-l doar daca stii sincer ca ai timp sa-l termini integral. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- mai 4, 2026 la 10:30 am
Cea mai importanta parte-i community-ul din curs. Intra in grup instant si cere feedback la ce faci de la colegii tai. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- mai 11, 2026 la 10:31 am
Si dupa ce termin, ramani in contact cu comunitatea forever sau se inchide access dupa finalizare? Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- mai 18, 2026 la 10:31 am
Acum un an dupa ce am terminat cursul, pot zice sincer ca a fost cea mai buna decizie de cariera. Lucrez in domeniu si ma descurc bine pe piata. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- mai 25, 2026 la 10:30 am
Daca le imparti la orele estimate de studiu, iese la suma rezonabila pe ora de invatare. Merita. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- iunie 1, 2026 la 10:30 am
Final: cursul merita daca esti absolut serios. Altfel e bani aruncati pe geam. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)