Manifestation Academy Roxana Borz pareri 2025

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching Manifestation Academy Roxana Borz pareri 2025

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Buna tuturor! Am tot auzit despre Manifestation Academy Roxana Borz si sunt curios daca merita investitia. Cineva care a participat efectiv la cursuri si poate sa impartaseasca experienta? Ma intereseaza in special ce rezultate concrete ati obtinut si daca a meritat banii.
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    madeleineseal18
    Participant
    Am terminat cursul acum 6 luni si pot zice ca sunt foarte multumit cu continutul. Materialele sunt bine structurate si explicate clar.
    andreastutchbury
    Participant
    Certificatul e recunoscut pe piata muncii? Sau e doar un hartiot de completare fara valoare reala?
    Dragoș Mihai
    Participant
    Am comparat 5 optiuni majore si asta am ales final. Pret rezonabil si profesori cu experienta reala in domeniu.
    verona8104
    Participant
    Certificatul nu conteaza nimic pe piata dupa ce am auzit povesti. Jobul depinde doar de skill-uri reale, nu de hartie.
    elizabetharmitag
    Participant
    Sunt lucruri bune si lucruri mai slabe. Daca stii exact ce cauti poti extrage valoare reala din material.
    seanaguiar74334
    Participant
    Fii atent la deadline-uri. Materialul e mult si e foarte usor sa rami in urma daca nu te planuiesti din timp.
    Erich Eremia
    Participant
    Intreb ca sunt interesat dar nu stiu daca e potrivit pentru mine. Cat de greu e sa intelegi materialele?
    jordanhopley9
    Participant
    1 an jumate dupa, sunt inca in aceeasi industrie. Cursul m-a ajutat initial dar jobul depinde de networking real.
    toryhaugen67
    Participant
    Ai posibilitate de rate? Daca poti plati treptat e mai suportabil decat suma totala odata.
    Nicolae Toma
    Participant
    Sfatul meu sincer: incepe cu versiunea free daca gasesti. Apoi decide pe baza experientei reale concrete.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: Manifestation Academy Roxana Borz pareri 2025
Informația ta: