Masterclass pareri Romania – Merita abonamentul?

Forumuri Platforme Educaționale Online Masterclass pareri Romania – Merita abonamentul?

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Foloseste cineva Masterclass? Ma intereseaza calitatea cursurilor, raportul calitate-pret si daca certificarile sunt recunoscute la angajatori din Romania. Ce experienta aveti?
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    raphaellehmann3
    Participant
    Cea mai buna investitie pentru growth in cariera. Dupa cursul asta am gasit job care mi-a schimbat viata.
    evanchallis0
    Participant
    Sigur e expensive dar pe termen lung e cel mai ieftin. Skill-uri practice te ajuta sa castigi mai mult.
    janikeeling85
    Participant
    Am luat cursul cand aveam job care nu-mi plăcea. Acum lucrez cu skill-uri noi si sunt mult mai fericit.
    seanaguiar74334
    Participant
    Instructori care sunt genuine experts in domeniu. Nu-i curs facut de amatori care citesc de pe internet.
    verona8104
    Participant
    Dupa 3 luni de curs, am lansat propriul proiect. Azi castiga mai mult decat salariu full-time. Best investment.
    xhsflorencia
    Participant
    Poti sa faci networking in curs? Da, instructori faciliteaza conexiuni. Am gasit mentori si eventual si partner.
    Harald Haines
    Participant
    Sunt skeptic la cursuri online dar asta e diferit. Instructori care chiar se ingrijesc. Community care chiar ajuta.
    omersneed7
    Participant
    Mi-am petrecut bani pe cursuri mediocre inainte. Asta e pe alt nivel complet. Diferenta e zi si noapte.
    Cristof Mateescu
    Participant
    Recomandare puternica: ia cursul daca vrei sa cresti serios. Calitate superiora. Vale banii. Schimba cariera.
    haleyritchie
    Participant
    Bottom line: cel mai bun curs in care am investit bani. Instructori buni, material solid, comunitate activa.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: Masterclass pareri Romania – Merita abonamentul?
Informația ta: