› Forumuri › Dezvoltare Personală & Coaching › NLP Romania pareri cursuri – Programare Neuro-Lingvistica merita?
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:07 am
Buna tuturor! Am tot auzit despre NLP Romania si sunt curios daca merita investitia. Cineva care a participat efectiv la cursuri si poate sa impartaseasca experienta? Ma intereseaza in special ce rezultate concrete ati obtinut si daca a meritat banii.https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 10:28 am
Chiar merita investitia! Am invatat mult mai mult decat ma asteptam si acum lucrez pe domeniu cu incredere. Sunt cunostinte concrete care se aplica pe piata reala. Dupa ce am inceput cursul, nu am putut sa ma opresc din studiu. Material atractiv si captivant.- aprilie 6, 2026 la 10:28 am
Suna pret prea bine ca sa fie adevarat. Despre cat de buni sunt instructorii si care-i rata de dropout? Dupa ce am inceput cursul, nu am putut sa ma opresc din studiu. Material atractiv si captivant.- aprilie 13, 2026 la 10:27 am
Am comparat 5 optiuni major si asta am ales final. Pret reasonable si profesori cu experienta reala in domeniu. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.- aprilie 20, 2026 la 10:30 am
Dupa parerea mea e o teapa. Promit lucruri care nu se intampla si suportul e naspa dupa ce platesti. Nu merita banii. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala.- aprilie 27, 2026 la 10:27 am
Sunt lucruri bune si lucruri mai slabe. Daca stii exact ce cauti poti extrage valoare reala din material. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala. Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.- mai 4, 2026 la 10:28 am
Foloseste forumurile si grupurile active. Acolo gasesti raspunsuri rapide la intrebari tehnice. Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.- mai 11, 2026 la 10:29 am
Cineva stie daca se mai deschid locuri pe urmatoarea cohorta? Pretul se schimba intre cohort-uri? Dupa ce am inceput cursul, nu am putut sa ma opresc din studiu. Material atractiv si captivant.- mai 18, 2026 la 10:27 am
1 an jumate dupa, sunt inca in aceeasi industrie. Cursul m-a ajutat initial dar jobul depinde de sansa si networking real. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.- mai 25, 2026 la 10:27 am
Ai posibilitate de rate in 3 luni? Daca poti plati treptat e mai suportabil decat suma totala odata. Am dat bani si am primit mult mai mult decat ma asteptam realistic. Asa de rara situatia cu cursuri.- iunie 1, 2026 la 10:27 am
Final verdict dupa ce am vazut Reviews: e worth trying. Worst case scenario pierzi bani, best case castig mult. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)