NLP Romania pareri cursuri – Programare Neuro-Lingvistica merita?

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching NLP Romania pareri cursuri – Programare Neuro-Lingvistica merita?

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Buna tuturor! Am tot auzit despre NLP Romania si sunt curios daca merita investitia. Cineva care a participat efectiv la cursuri si poate sa impartaseasca experienta? Ma intereseaza in special ce rezultate concrete ati obtinut si daca a meritat banii.
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    glennpayne5631
    Participant
    Chiar merita investitia! Am invatat mult mai mult decat ma asteptam si acum lucrez pe domeniu cu incredere. Sunt cunostinte concrete care se aplica pe piata reala. Dupa ce am inceput cursul, nu am putut sa ma opresc din studiu. Material atractiv si captivant.
    Maria Ionescu
    Participant
    Suna pret prea bine ca sa fie adevarat. Despre cat de buni sunt instructorii si care-i rata de dropout? Dupa ce am inceput cursul, nu am putut sa ma opresc din studiu. Material atractiv si captivant.
    sherriecordell
    Participant
    Am comparat 5 optiuni major si asta am ales final. Pret reasonable si profesori cu experienta reala in domeniu. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.
    Nico Niță
    Participant
    Dupa parerea mea e o teapa. Promit lucruri care nu se intampla si suportul e naspa dupa ce platesti. Nu merita banii. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala.
    Ionuț Vasilescu
    Participant
    Sunt lucruri bune si lucruri mai slabe. Daca stii exact ce cauti poti extrage valoare reala din material. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala. Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.
    jovitamcmahon2
    Participant
    Foloseste forumurile si grupurile active. Acolo gasesti raspunsuri rapide la intrebari tehnice. Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.
    Mihai Gheorghe
    Participant
    Cineva stie daca se mai deschid locuri pe urmatoarea cohorta? Pretul se schimba intre cohort-uri? Dupa ce am inceput cursul, nu am putut sa ma opresc din studiu. Material atractiv si captivant.
    Patricia Mocanu
    Participant
    1 an jumate dupa, sunt inca in aceeasi industrie. Cursul m-a ajutat initial dar jobul depinde de sansa si networking real. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.
    Oana Drăgan
    Participant
    Ai posibilitate de rate in 3 luni? Daca poti plati treptat e mai suportabil decat suma totala odata. Am dat bani si am primit mult mai mult decat ma asteptam realistic. Asa de rara situatia cu cursuri.
    Florin Constantin
    Participant
    Final verdict dupa ce am vazut Reviews: e worth trying. Worst case scenario pierzi bani, best case castig mult. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: NLP Romania pareri cursuri – Programare Neuro-Lingvistica merita?
Informația ta: