O mare țeapă! Cursuri anulate, proces câștigat, refuză să returneze banii

Forumuri Opinii si pareri cursurile de la Dallesgo? O mare țeapă! Cursuri anulate, proces câștigat, refuză să returneze banii

• Acest subiect este gol.
    Vizitator
    O MARE ȚEAPĂ! Evitați DallesGO dacă nu vreți să vă pierdeți banii și timpul. Am plătit un curs complet, iar apoi au urmat luni de zile de amânări și promisiuni mincinoase că „se va ține curând”. Cursul nu s-a mai ținut niciodată.
    Când am cerut banii înapoi, au refuzat să mi-i returneze. Am fost obligată să angajez un avocat și să îi dau în judecată. Am câștigat procesul în instanță, iar acum, în loc să respecte legea și decizia judecătorilor, își bagă firma în insolvență special ca să evite plata datoriilor.
    Cu siguranță nu sunt singura persoană în această situație și cu siguranță au și alte procese similare. Sunt țepari de primă clasă și dau dovadă de o lipsă totală de respect și profesionalism. NU RECOMAND DELOC! Fugiți de ei!
    A MASSIVE SCAM! Avoid DallesGO at all costs if you do not want to lose your money and time. I paid for a course in full, only to face months of endless delays and false promises that it would start „soon, soon, soon.” The course never actually took place.
    When I requested a refund, they completely ignored it. I had to hire a lawyer and take them to court. I won the lawsuit, but instead of complying with the court’s legally binding decision, they are now filing for insolvency just to escape paying what they owe.
    I am absolutely certain I am not the only student they have done this to, and they likely have multiple ongoing lawsuits. They are first-class scammers with zero ethics or professionalism. I STRONGLY DO NOT RECOMMEND them! Stay away!
Răspunde la: O mare țeapă! Cursuri anulate, proces câștigat, refuză să returneze banii
Informația ta: