› Forumuri › Dezvoltare Personală & Coaching › Scoala de Valoare pareri – Alexandru Chelmenciuc cursuri
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:07 am
Buna tuturor! Am tot auzit despre Scoala de Valoare si sunt curios daca merita investitia. Cineva care a participat efectiv la cursuri si poate sa impartaseasca experienta? Ma intereseaza in special ce rezultate concrete ati obtinut si daca a meritat banii.https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 10:28 am
Cum am incheiat cursul am gasit imediat un client. Materialele sunt practice si poti aplica ce inveti chiar din start. Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.- aprilie 6, 2026 la 10:28 am
Pretul e cam inalt, nu? Exista alternative mai ieftine cu acelasi continut? Care sunt competitorii? Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.- aprilie 13, 2026 la 10:27 am
Diferenta intre asta si Udemy e ca aici ai mentor si feedback personal. Cred ca merita diferenta de pret pentru guidance. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala.- aprilie 20, 2026 la 10:30 am
Dupa parerea mea e o teapa. Promit lucruri care nu se intampla si suportul e naspa dupa ce platesti. Nu merita banii. Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.- aprilie 27, 2026 la 10:27 am
E bun cursul, dar depinde si de efortul tau. Nu e magic – trebuie sa inveti serios pe 10-15 ore pe saptamana daca vrei rezultate reale. Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.- mai 4, 2026 la 10:28 am
Sfatul meu personal: nu folosi resursele in glas. Fai note detaliate si revine la ele dupa o saptamana pentru consolidare. Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.- mai 11, 2026 la 10:29 am
Si dupa ce termin, ramani in contact cu comunitatea forever sau se inchide access dupa finalizare? Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.- mai 18, 2026 la 10:27 am
Dupa 1 an si jumate de lucru, am recomandat cursul la 3 colegi si toti sunt multumiti. Good investment sigur. Am dat bani si am primit mult mai mult decat ma asteptam realistic. Asa de rara situatia cu cursuri.- mai 25, 2026 la 10:27 am
Comparat cu alte cursuri din domeniu, e mai ieftin. Dar calitatea e si mai mica comparativ. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.- iunie 1, 2026 la 10:27 am
Wrap up: cursul nu-i scam, oamenii chiar invata skill-uri, dar nu e cure-all magic. E doar un inceput. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)