Scoala de Valoare pareri – Alexandru Chelmenciuc cursuri

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching Scoala de Valoare pareri – Alexandru Chelmenciuc cursuri

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Buna tuturor! Am tot auzit despre Scoala de Valoare si sunt curios daca merita investitia. Cineva care a participat efectiv la cursuri si poate sa impartaseasca experienta? Ma intereseaza in special ce rezultate concrete ati obtinut si daca a meritat banii.
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    krystalabrahams
    Participant
    Cum am incheiat cursul am gasit imediat un client. Materialele sunt practice si poti aplica ce inveti chiar din start. Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.
    karenmontano80
    Participant
    Pretul e cam inalt, nu? Exista alternative mai ieftine cu acelasi continut? Care sunt competitorii? Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.
    rosemarykidwell
    Participant
    Diferenta intre asta si Udemy e ca aici ai mentor si feedback personal. Cred ca merita diferenta de pret pentru guidance. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala.
    isabellmakinson
    Participant
    Dupa parerea mea e o teapa. Promit lucruri care nu se intampla si suportul e naspa dupa ce platesti. Nu merita banii. Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.
    makaylawelton49
    Participant
    E bun cursul, dar depinde si de efortul tau. Nu e magic – trebuie sa inveti serios pe 10-15 ore pe saptamana daca vrei rezultate reale. Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.
    Quincey Quinones
    Participant
    Sfatul meu personal: nu folosi resursele in glas. Fai note detaliate si revine la ele dupa o saptamana pentru consolidare. Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.
    Madalina Novelli
    Participant
    Si dupa ce termin, ramani in contact cu comunitatea forever sau se inchide access dupa finalizare? Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.
    marlonglowacki3
    Participant
    Dupa 1 an si jumate de lucru, am recomandat cursul la 3 colegi si toti sunt multumiti. Good investment sigur. Am dat bani si am primit mult mai mult decat ma asteptam realistic. Asa de rara situatia cu cursuri.
    Ana Stanescu
    Participant
    Comparat cu alte cursuri din domeniu, e mai ieftin. Dar calitatea e si mai mica comparativ. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.
    Cătălin Burcea
    Participant
    Wrap up: cursul nu-i scam, oamenii chiar invata skill-uri, dar nu e cure-all magic. E doar un inceput. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: Scoala de Valoare pareri – Alexandru Chelmenciuc cursuri
Informația ta: