Semne ca un curs online e teapa – ghid complet

Forumuri Red Flags & Avertizări Semne ca un curs online e teapa – ghid complet

Participant
    Vreau sa facem o lista cu semnele clare ca un curs online e teapa. Ce red flags ati observat? Promisiuni de imbogatire rapida, presiune de timp, lipsa recenziilor reale – ce altceva?
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)
  • Replies
    POE Currency
    Participant
    Cel mai mare semn ca un curs online teapa: iti promite rezultate garantate fara efort. „Castiga 10000 euro in prima luna” = red flag maxim. Niciun curs serios nu poate garanta rezultate financiare.
    torysteed621
    Participant
    cum recunosti teapa: lipsa informatiilor concrete despre instructor pe LinkedIn si lipsa recenziilor independente (nu pe site-ul lor) sunt cele mai clare semne. Cauta review-uri pe forumuri, nu pe pagina lor.
    Viorel Gheorghiu
    Participant
    Intrebare pentru cei care au terminat: ati reusit sa va monetizati cunostintele? In cat timp? Sunt curios de ROI-ul real.
    Giuseppe Giuglea
    Participant
    Intrebare pentru cei care au terminat: ati reusit sa va monetizati cunostintele? In cat timp? Sunt curios de ROI-ul real.
    claudiomeade
    Participant
    semne curs fals: urgentarea vanzarii („doar azi la acest pret”, „au mai ramas 3 locuri”) e o tactica clasica. Cursurile bune se vand si maine. Daca te preseaza sa cumperi acum, e red flag.
    fredrickmarmion
    Participant
    Am picat eu insumi intr-o evitare tepe cursuri: curs de 2000 lei care era de fapt un webinar inregistrat de 3 ore. Lectia invatata: cere mereu curriculum detaliat si mostre de continut inainte sa platesti.
    jessblakemore1
    Participant
    Regula mea de verificare: curs online teapa e cand trainerul se lauda cu lifestyle (masini, calatorii) in loc de rezultatele elevilor sai. Un curs bun se vinde prin succesul absolventilor, nu al trainerului.
    Ioana Bucur
    Participant
    Dupa ce am fost tepuit de 3 ori, am invatat cum recunosti teapa: verifica tot inainte. Google numele trainerului + „teapa” sau „pareri negative”. Daca gasesti pattern de nemultumire, fugi.
    songuillory404
    Participant
    semne curs fals: un curs serios ofera mereu garantie de returnare a banilor (minim 14 zile conform legii OUG 34/2014). Daca nu mentioneaza politica de refund, e un red flag clar.
    earlemarlay2
    Participant
    Sfat: evitare tepe cursuri apar des cu testimoniale video „emotionale” care sunt de fapt actori platiti. Verifica daca persoanele din testimoniale exista real pe LinkedIn sau Facebook. Multe sunt fictive.
    taskristen
    Participant
    Am salvat 5000 lei in ultimul an invatand sa recunosc curs online teapa. Verificarea mea in 5 minute: profil LinkedIn real al trainerului, recenzii pe Google, politica de refund clara, si curriculum detaliat.
    barneymuriel
    Participant
    Cel mai util sfat: cum recunosti teapa si verifica pe forumuri independente inainte sa cumperi orice curs peste 500 lei. 10 minute de research te pot scuti de mii de lei pierduti.
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)
Răspunde la: Semne ca un curs online e teapa – ghid complet
Informația ta: