› Forumuri › Platforme Educaționale Online › Skillshare Romania pareri – merita abonamentul?
- Acest subiect are 12 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 3 luni, 2 săptămâni de denice1623.
- martie 22, 2026 la 8:54 pm
A folosit cineva Skillshare din Romania? Merita abonamentul? Ce cursuri bune ati gasit acolo? Cum se compara cu alternativele locale?
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 9:14 am
Am avut abonament Skillshare pareri un an si l-am anulat. Continutul e bun pt hobby-uri creative (desen, fotografie, muzica) dar pt skilluri profesionale Udemy si Coursera sunt superioare.- aprilie 6, 2026 la 9:16 am
Skillshare Romania in 2026 sau e mai bine sa investesc in Udemy/Coursera? Am buget pt un singur abonament si vreau sa maximizez valoarea. Ce platforma e mai buna pt cariera?- aprilie 7, 2026 la 9:44 pm
Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.- aprilie 13, 2026 la 9:15 am
abonament Skillshare: depinde de ce cauti. Pt creativitate si hobby: Skillshare e excelent. Pt cariera si certificari: Coursera. Pt cursuri practice de IT: Udemy. Nu exista o platforma perfecta pt tot.- aprilie 18, 2026 la 9:44 pm
A trecut o luna de cand am postat aici. Am luat cursul pana la urma si sunt multumit. Nu e perfect dar a fost exact ce aveam nevoie.- aprilie 20, 2026 la 9:15 am
Am facut cursuri de ilustratie si branding pe Skillshare merita si au fost excelente. Instructorii sunt practicieni activi si proiectele sunt reale. Pt domeniul creativ, Skillshare e top.- aprilie 27, 2026 la 9:13 am
Recomand Skillshare pareri pt oricine vrea sa exploreze noi hobby-uri! Am invatat bazele de aquarella, lettering si fotografie de produs. Calitatea cursurilor creative e impresionanta.- mai 4, 2026 la 9:13 am
Ca designer, Skillshare Romania a fost o investitie excelenta. Clasele de design sunt predate de profestionisti de la agentii mari si proiectele te forteaza sa creezi ceva real, nu doar sa privesti.- mai 11, 2026 la 9:14 am
abonament Skillshare vs Domestika (platforma spaniola): Skillshare are mai multa diversitate dar Domestika are productie superioara pt cursuri creative. Amandoua merita pt creativi.- mai 18, 2026 la 9:14 am
Sfat: Skillshare merita are trialul gratuit de 7 zile si poti parcurge 2-3 cursuri in acel timp ca sa decizi daca merita. Nu te arunca pe abonament anual fara sa testezi mai intai.- mai 25, 2026 la 9:13 am
Am platit 140$/an pe Skillshare pareri (~700 lei) si am terminat 20 cursuri in acel an. La ~35 lei per curs e o afacere excelenta pt continut de calitate. Dar doar daca chiar parcurgi cursurile activ.- iunie 1, 2026 la 9:13 am
La 1 an dupa ce am inceput pe Skillshare: Skillshare Romania a fost pozitiva pt hobby-uri dar nu mi-a schimbat cariera. Pt impact profesional, as recomanda platforme mai specializate pe domeniul tau.
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)