Skillshare Romania pareri – merita abonamentul?

Forumuri Platforme Educaționale Online Skillshare Romania pareri – merita abonamentul?

Participant
    A folosit cineva Skillshare din Romania? Merita abonamentul? Ce cursuri bune ati gasit acolo? Cum se compara cu alternativele locale?
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)
  • Replies
    Evgeniev Engel
    Participant
    Am avut abonament Skillshare pareri un an si l-am anulat. Continutul e bun pt hobby-uri creative (desen, fotografie, muzica) dar pt skilluri profesionale Udemy si Coursera sunt superioare.
    derrickgascoigne
    Participant
    Skillshare Romania in 2026 sau e mai bine sa investesc in Udemy/Coursera? Am buget pt un singur abonament si vreau sa maximizez valoarea. Ce platforma e mai buna pt cariera?
    Ana-Maria Dascălu
    Participant
    Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.
    jarrod1236
    Participant
    abonament Skillshare: depinde de ce cauti. Pt creativitate si hobby: Skillshare e excelent. Pt cariera si certificari: Coursera. Pt cursuri practice de IT: Udemy. Nu exista o platforma perfecta pt tot.
    Cristina Marian
    Participant
    A trecut o luna de cand am postat aici. Am luat cursul pana la urma si sunt multumit. Nu e perfect dar a fost exact ce aveam nevoie.
    Raluca Ciurea
    Participant
    Am facut cursuri de ilustratie si branding pe Skillshare merita si au fost excelente. Instructorii sunt practicieni activi si proiectele sunt reale. Pt domeniul creativ, Skillshare e top.
    gretat2955
    Participant
    Recomand Skillshare pareri pt oricine vrea sa exploreze noi hobby-uri! Am invatat bazele de aquarella, lettering si fotografie de produs. Calitatea cursurilor creative e impresionanta.
    Constantin Rotaru
    Participant
    Ca designer, Skillshare Romania a fost o investitie excelenta. Clasele de design sunt predate de profestionisti de la agentii mari si proiectele te forteaza sa creezi ceva real, nu doar sa privesti.
    antonettanorrie
    Participant
    abonament Skillshare vs Domestika (platforma spaniola): Skillshare are mai multa diversitate dar Domestika are productie superioara pt cursuri creative. Amandoua merita pt creativi.
    Silvestrus Silviac
    Participant
    Sfat: Skillshare merita are trialul gratuit de 7 zile si poti parcurge 2-3 cursuri in acel timp ca sa decizi daca merita. Nu te arunca pe abonament anual fara sa testezi mai intai.
    mickie8215
    Participant
    Am platit 140$/an pe Skillshare pareri (~700 lei) si am terminat 20 cursuri in acel an. La ~35 lei per curs e o afacere excelenta pt continut de calitate. Dar doar daca chiar parcurgi cursurile activ.
    denice1623
    Participant
    La 1 an dupa ce am inceput pe Skillshare: Skillshare Romania a fost pozitiva pt hobby-uri dar nu mi-a schimbat cariera. Pt impact profesional, as recomanda platforme mai specializate pe domeniul tau.
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)
Răspunde la: Skillshare Romania pareri – merita abonamentul?
Informația ta: