Tony Robbins cursuri Romania – pareri participanti romani

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching Tony Robbins cursuri Romania – pareri participanti romani

Participant
    A participat cineva din Romania la cursurile/evenimentele Tony Robbins? UPW sau alte programe? Merita deplasarea si investitia? Ce ati invatat?
Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)
  • Replies
    Daniel Neacșu
    Participant
    Update: Am terminat intre timp cursul si pot sa confirm ca merita. Am aplicat ce am invatat si deja vad diferenta.
    rosemarieschaaf
    Participant
    Am fost la un eveniment Tony Robbins pareri in Budapesta (cel mai apropiat de Romania). Experienta din sala e la alt nivel fata de orice curs online. Energia de la 10000 de persoane e electrizanta. Dar efectul practica dispare in 2-3 saptamani.
    Sorin Gheorghe
    Participant
    Exista vreo comunitate sau grup unde cursantii se ajuta intre ei dupa ce termina? Asta ar fi un mare plus.
    enriquetagrishin
    Participant
    Cat costa Tony Robbins Romania? Am vazut bilete de la 500 la 5000 dolari. Merita pachetul VIP sau e suficient cel basic? Cineva care a fost cu bilet standard poate spune daca a meritat?
    toryhaugen67
    Participant
    UPW Romania: Tony Robbins e entertainment de top nivel cu elemente de coaching. Nu e terapie si nu e educatie academica. Daca mergi pt boost de energie si motivatie, merita. Pt schimbari profunde, invata si altceva.
    Silvestrus Silviac
    Participant
    Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.
    porterolivares4
    Participant
    Am platit 1500$ pe Tony Robbins experienta la UPW. Ce am luat bun: walk on fire (incredere in sine), exercitii de energie, cateva concepte de NLP. Ce nu mi-a placut: upselling agresiv pt programe de 10000$+.
    davidarkwookerum
    Participant
    Tony Robbins a fost experienta vietii mele! Tony Robbins pareri sunt unanim pozitive pt evenimentele live. Am iesit de acolo cu o claritate pe care nu am simtit-o niciodata inainte. Recomand macar o data in viata.
    Mihai Gheorghe
    Participant
    Eram sceptic maxim fata de Tony Robbins Romania – parea mai mult show decat substanta. Am dreptate partial: E show. Dar e si substanta. Mixul e ce il face eficient. Am plecat cu 3 decizii majore pe care le-am implementat.
    salisy
    Participant
    Am comparat UPW Romania cu seminarii de la traineri romani. Tony Robbins e la un alt nivel de productie si experienta dar continutul efectiv e similar cu ce ofera multi traineri romani la un pret mult mai mic.
    haleyritchie
    Participant
    Ca cineva care a fost la 3 evenimente Tony Robbins: Tony Robbins experienta nu inlocuiesc munca zilnica de auto-dezvoltare. Sunt un catalizator, un boost. Dar daca te astepti ca un weekend sa iti schimbe viata permanent, vei fi dezamagit.
    deboraolmstead2
    Participant
    Am dat 2000$ pe Tony Robbins pareri si l-as da din nou. Nu pt continut (il gasesti in cartile lui) ci pt experienta. Cand esti intr-o sala cu 10000 oameni care vor sa fie mai buni, ceva se schimba in tine.
    caitlynhare54
    Participant
    La 6 luni dupa Tony Robbins Romania: din 10 „actiuni” pe care le-am scris la eveniment, am implementat 4. Cele 4 m-au ajutat real: rutina de dimineata, strategia financiara, relatia cu echipa si obiective clare.
Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)
Răspunde la: Tony Robbins cursuri Romania – pareri participanti romani
Informația ta: