› Forumuri › Dezvoltare Personală & Coaching › Tony Robbins cursuri Romania – pareri participanti romani
- Acest subiect are 13 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 6 zile, 4 ore de caitlynhare54.
Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)
- Replies
-
- martie 28, 2026 la 9:44 pm
Update: Am terminat intre timp cursul si pot sa confirm ca merita. Am aplicat ce am invatat si deja vad diferenta.- martie 30, 2026 la 9:14 am
Am fost la un eveniment Tony Robbins pareri in Budapesta (cel mai apropiat de Romania). Experienta din sala e la alt nivel fata de orice curs online. Energia de la 10000 de persoane e electrizanta. Dar efectul practica dispare in 2-3 saptamani.- aprilie 3, 2026 la 9:45 pm
Exista vreo comunitate sau grup unde cursantii se ajuta intre ei dupa ce termina? Asta ar fi un mare plus.- aprilie 6, 2026 la 9:16 am
Cat costa Tony Robbins Romania? Am vazut bilete de la 500 la 5000 dolari. Merita pachetul VIP sau e suficient cel basic? Cineva care a fost cu bilet standard poate spune daca a meritat?- aprilie 13, 2026 la 9:15 am
UPW Romania: Tony Robbins e entertainment de top nivel cu elemente de coaching. Nu e terapie si nu e educatie academica. Daca mergi pt boost de energie si motivatie, merita. Pt schimbari profunde, invata si altceva.- aprilie 13, 2026 la 9:44 pm
Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.- aprilie 20, 2026 la 9:15 am
Am platit 1500$ pe Tony Robbins experienta la UPW. Ce am luat bun: walk on fire (incredere in sine), exercitii de energie, cateva concepte de NLP. Ce nu mi-a placut: upselling agresiv pt programe de 10000$+.- aprilie 27, 2026 la 9:16 am
Tony Robbins a fost experienta vietii mele! Tony Robbins pareri sunt unanim pozitive pt evenimentele live. Am iesit de acolo cu o claritate pe care nu am simtit-o niciodata inainte. Recomand macar o data in viata.- mai 4, 2026 la 9:14 am
Eram sceptic maxim fata de Tony Robbins Romania – parea mai mult show decat substanta. Am dreptate partial: E show. Dar e si substanta. Mixul e ce il face eficient. Am plecat cu 3 decizii majore pe care le-am implementat.- mai 11, 2026 la 9:14 am
Am comparat UPW Romania cu seminarii de la traineri romani. Tony Robbins e la un alt nivel de productie si experienta dar continutul efectiv e similar cu ce ofera multi traineri romani la un pret mult mai mic.- mai 18, 2026 la 9:14 am
Ca cineva care a fost la 3 evenimente Tony Robbins: Tony Robbins experienta nu inlocuiesc munca zilnica de auto-dezvoltare. Sunt un catalizator, un boost. Dar daca te astepti ca un weekend sa iti schimbe viata permanent, vei fi dezamagit.- mai 25, 2026 la 9:14 am
Am dat 2000$ pe Tony Robbins pareri si l-as da din nou. Nu pt continut (il gasesti in cartile lui) ci pt experienta. Cand esti intr-o sala cu 10000 oameni care vor sa fie mai buni, ceva se schimba in tine.- iunie 1, 2026 la 9:14 am
La 6 luni dupa Tony Robbins Romania: din 10 „actiuni” pe care le-am scris la eveniment, am implementat 4. Cele 4 m-au ajutat real: rutina de dimineata, strategia financiara, relatia cu echipa si obiective clare.
Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)