Udemy pareri Romania – Cursuri calitate sau cantitate?

Forumuri Platforme Educaționale Online Udemy pareri Romania – Cursuri calitate sau cantitate?

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Salut! Vreau sa compar platformele de cursuri online si ma intereseaza pareri despre Udemy. Merita abonamentul? Gasiti cursuri relevante pentru piata din Romania?
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    meifite51824
    Participant
    Udemy e versiunea ieftina si mediocra. Asta e versiunea profesionala. Daca vrei seriozitate, ia asta nu Udemy.
    Cristian Udrea
    Participant
    Ai timp sa termini cursul in 3 luni? Depinde de tine. Materialul e pentru 3 luni de studiu intens. Poti lua mai mult timp.
    meifite51824
    Participant
    Fii pregati sa lucrezi pe proiecte dificile. Cursul nu te tin de mana. E pentru cine vrea sa invete pe bune.
    adelineskillern
    Participant
    Am gasit job rapid dupa curs. Skill-uri practice din curs au fost decisive. Company-ul care m-a angajat cerea exact ce invatasem.
    maddisonlinder
    Participant
    Sunt plutit intre sa iau cursul asta sau altul. Recomand asta. E mai scump dar calitatea justifica pretul.
    elainepolley1
    Participant
    Dupa ce am terminat, am ridicat pretul pe freelance de 2x. Skill-uri noi m-au facut mai valuable pe piata.
    shihelen14516368
    Participant
    Materialele sunt ok dar instructorii sunt extraordinari. Asta e diferentiator mare. Instructori care chiar isi pasa.
    brainarmenta825
    Participant
    La 1 an dupa curs, inca folosesc cunostintele zilnic. Asa de solid e material. Investitia asta a durat.
    annettadeneeve
    Participant
    Recomandare finala: ia cursul asta daca chiar vrei sa cresti in cariera. Daca vrei ceva ieftin si rapid, nu-l lua.
    Irina Șerban
    Participant
    Bottom line: cursul merita fiecare ban investit. Calitate superiora, instructori buni, comunitate activa. 10/10 recomand.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: Udemy pareri Romania – Cursuri calitate sau cantitate?
Informația ta: