Wantsome pareri cursuri IT – Academia prietenoasa?

Forumuri IT, Programare & Tech Wantsome pareri cursuri IT – Academia prietenoasa?

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Am vazut multe reclame pentru Wantsome si vreau sa stiu daca se ridica la asteptari. Cineva care a terminat cursul si a gasit job in IT? Cum e curricula comparativ cu alte bootcamp-uri din Romania?
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    princessbarrenge
    Participant
    Nu ma asteptam sa fie asa de bun. Cursul e complet si actualizar la trendurile din domeniu. Fiecare modul e greu preparat si are valoare reala. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
    saulzapata
    Participant
    Cineva mai trebuie sa imi explice daca chiar merita banii? Sunt inca nehotarat daca sa investesc suma asta. Pot primi mai multe detalii? Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    POE Currency
    Participant
    Am comparat 5 optiuni major si asta am ales final. Pret reasonable si profesori cu experienta reala in domeniu. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    Isaac Ionescu
    Participant
    Certificatul nu conteaza nimic pe piata dupa ce am auzit povesti. Jobul depinde doar de skill-uri reale, nu de hartie. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    Quincey Quinones
    Participant
    Cursul nu te va face expert overnight, dar te va pune pe drumul corect daca esti dispus sa continui singur dupa. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    winnitait_bernice
    Participant
    Retine: certificatul nu conteaza fara portofoliu solid. Lucreaza pe proiecte reale din ziua 1 a cursului. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    jfilanora09
    Participant
    Cineva stie daca se mai deschid locuri pe urmatoarea cohorta? Pretul se schimba intre cohort-uri? Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    Constantin Rotaru
    Participant
    Dupa finalizarea cursului oficial, am continuat sa lucrez pe proiecte personale si asta m-a ajutat mai mult decat cursul. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.
    helenemccaskill
    Participant
    Daca-l amortizezi pe 5 ani de folosire activa, iese la suma rezonabila pe luna. Meriting consider investitie pe termen lung. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.
    Silvestrus Silviac
    Participant
    Final: cursul merita daca esti absolut serios. Altfel e bani aruncati pe geam. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: Wantsome pareri cursuri IT – Academia prietenoasa?
Informația ta: