› Forumuri › IT, Programare & Tech › Wantsome pareri cursuri IT – Academia prietenoasa?
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:08 am
Am vazut multe reclame pentru Wantsome si vreau sa stiu daca se ridica la asteptari. Cineva care a terminat cursul si a gasit job in IT? Cum e curricula comparativ cu alte bootcamp-uri din Romania?https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 10:28 am
Nu ma asteptam sa fie asa de bun. Cursul e complet si actualizar la trendurile din domeniu. Fiecare modul e greu preparat si are valoare reala. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.- aprilie 6, 2026 la 10:29 am
Cineva mai trebuie sa imi explice daca chiar merita banii? Sunt inca nehotarat daca sa investesc suma asta. Pot primi mai multe detalii? Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- aprilie 13, 2026 la 10:29 am
Am comparat 5 optiuni major si asta am ales final. Pret reasonable si profesori cu experienta reala in domeniu. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- aprilie 20, 2026 la 10:31 am
Certificatul nu conteaza nimic pe piata dupa ce am auzit povesti. Jobul depinde doar de skill-uri reale, nu de hartie. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- aprilie 27, 2026 la 10:28 am
Cursul nu te va face expert overnight, dar te va pune pe drumul corect daca esti dispus sa continui singur dupa. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- mai 4, 2026 la 10:28 am
Retine: certificatul nu conteaza fara portofoliu solid. Lucreaza pe proiecte reale din ziua 1 a cursului. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- mai 11, 2026 la 10:29 am
Cineva stie daca se mai deschid locuri pe urmatoarea cohorta? Pretul se schimba intre cohort-uri? Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- mai 18, 2026 la 10:29 am
Dupa finalizarea cursului oficial, am continuat sa lucrez pe proiecte personale si asta m-a ajutat mai mult decat cursul. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- mai 25, 2026 la 10:28 am
Daca-l amortizezi pe 5 ani de folosire activa, iese la suma rezonabila pe luna. Meriting consider investitie pe termen lung. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- iunie 1, 2026 la 10:28 am
Final: cursul merita daca esti absolut serios. Altfel e bani aruncati pe geam. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)