› Forumuri › IT, Programare & Tech › Cursuri automatizare si no-code Romania pareri – Zapier, Make
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:15 am
Ma intereseaza Cursuri automatizare si no-code Romania – a participat cineva recent? Vreau sa aflu despre calitatea cursurilor, suportul oferit si daca merita pretul. Orice experienta personala e binevenita!https://pareri-cursuri.ro/
- Replies
-
- mai 18, 2026 la 1:11 pm
Sfatul meu: fa proiecte practice in paralel cu cursul. Teoria singura nu ajuta, trebuie sa aplici ce inveti imediat.- mai 25, 2026 la 11:07 am
Recomandare: ia cursul daca vrei sa cresti serios in cariera. Calitate garantata de instructori.- mai 25, 2026 la 1:11 pm
Ma intereseaza sa ma inscriu dar am cateva intrebari: se poate in rate? Cat dureaza sa termini tot? Exista suport dupa ce termini cursul?- iunie 1, 2026 la 11:06 am
Final: cel mai bun investment in dezvoltare. Instructori buni, material solid, comunitate activa.- iunie 1, 2026 la 1:11 pm
Dupa 8 luni de cand am terminat cursul, pot zice ca investitia s-a amortizat. Am aplicat ce am invatat si acum am venituri din asta.