› Forumuri › Sănătate, Wellness & Spiritualitate › Cursuri coaching parental Romania pareri online
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:16 am
Buna! Sunt interesata de Cursuri coaching parental Romania si vreau sa stiu daca merita. A facut cineva un curs de acest tip online? Ma intereseaza calitatea informatiilor si daca sunt bazate pe stiinta, nu pseudostiinta.https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 11:09 am
Cea mai buna decizie pe care am luat-o. Skill-uri din curs m-au ajutat sa iau jobul pe care visam.- martie 30, 2026 la 1:12 pm
Am facut cursul si sunt multumit cu ce am invatat. Materialele sunt bine organizate si instructorii raspund la intrebari. Recomand pentru oricine e serios sa invete coaching.- aprilie 6, 2026 la 11:10 am
Instructori care explica lucruri complexe simplu. Am invatat mai mult hier decat in cursurile gratis.- aprilie 6, 2026 la 1:12 pm
Sincer nu stiu daca merita pretul. Am gasit resurse gratuite pe YouTube care acopera aceleasi concepte. Dar daca vrei structura si comunitate, atunci da.- aprilie 13, 2026 la 11:09 am
Comunitatea din curs e ce face diferenta. Poti cere ajutor si primesti raspunsuri rapide.- aprilie 13, 2026 la 1:13 pm
Am comparat cu alte cursuri similare si asta mi s-a parut cel mai bine structurat. Pretul e rezonabil pentru ce primesti, mai ales mentorship-ul.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)