› Forumuri › Alte Cursuri › GoPublish Pareri – GoPublish Review
- Acest subiect are 13 răspunsuri, 3 opinii și a fost actualizat ultima dată acum O săptămână de Anonim.
- decembrie 11, 2024 la 10:00 am
Ai parcurs cursul celor de la GoPublish? Ce informatii ti-ai luat de acolo si ai reusit sa ai rezultatele promise de ei?
Am vazut ca s-au infiinta din 2020 si au peste 3000 de cursanti dar nu am gasit prea multe informatii de la cursantii lor. Am vazut si structura cursului, promit multe ai acolo dar nu cunosc calitatea informatiilor si seriozitatea lor.Cat timp dureaza parcurgerea informatiilor? In cat timp poti sa ajugi la rezultate?
Este acest curs GoPubish legit sau este fake guru?
Lasa te rog un comentariu cu experienta ta sau ce vrei sa aflii de la alte persoane despre acest curs ca sa te ajute in dezvoltarea ta.
Multumesc!__PRESENT
https://pareri-cursuri.ro/
- Replies
-
- decembrie 20, 2024 la 6:21 pm
oooo ce dragut….Sper macar 2 lucruri de la acest website:
1. Ca pe acest website nu o sa se umple de toti frustratii.
2. Ca o sa fie pastrate si comentariile pozitive si nu o sa fie sterse ca pe reddit :)) ca mna… daca toata lumea ar scrie doar lucruri pozitive sau reale nu ar mai fi interesante pentru cititor 🙂Am si eu o parere sincera despre gopublish….. sau gopublish parere cu vad ca se numeste si website-ul asta. 🙂
Am facut cursul gopublish si mai multe alte cursuri legate cu aceeasi tematica, sa faci bani online din diverse afaceri, Amazon FBA, Emag Seller, SEO… etc…
Mi-e mi-a placut ce am invatat, imi place si modelul de business pentru ca are o bariera mica de intrare si ca dificultate de management este decenta, asta m-a si atreas. Nu mi-am mai batut capul cu birocratia de contabila, facturi, ia e-factura, da e-factura, ia SPV-ul da spv-ul si toate nebunelile astea mai noi…. aaaaa si nu am avut nevoie sa produc eu produsele, ca m-am ars rau cand am facut Amazon FBA, cunoscatorii stiu ce zic…
Raport calitate pret ce am primit de la GoPublish, jos palaria, nu am ce sa le zic la baieti. De 3 ani primesc suport non stop, webinariile live de suport pe grupul de pe facebook, mai nou au bagat baietii si tool-urile lor de Ai prin care mi-am automatiza o gramada de munca. Sincer nu am mai intalnit asemenea supor la un curs nicaieri atat in scris pe grupul de facebook cat si webinarii live de suport. Cu toate ca mi-ar fi placut si mai dese dar sa nu fiu hapsana.
Nu vreau sa ma lungesc prea mult, recomanda pe cei doi baieti si am o opinie buna despre gopublish. Jos palaria inca o data pentru updateurile constante si toata informatia primita. Ca un sfat daca citeste cineva de la ei, va recomand sa mai gresteti pretul ca invatati prost lumea cu multa informatie si suport la pretul asta. Eu am dat banii, m-am scos :)))
Pls catre admin, daca stesrgi comentariul meu anunt tot internetul ca si acest website este unul de frustrati.
- Acest răspuns a fost modificat acum 4 luni de către Utilizator.
Izonul- decembrie 30, 2024 la 4:44 pm
😅😅😅😅F adevarar. Doar frustrati si retarzi am vazut pe reddit, majoritatea de ce am citit pe acolo sunt fakeuri.
Hmmm o fi tot ceva politic si cu ce s-a intamplat in ultima perioada? vad ca prinde doar ce se vorbeste negativ
cat despre o opinie legata de gopublish, scuze ca m-am bagat in semaa aici, nu am nicio optinie, doar m-a trigaruit faza despre reddit si cum sunt manipulati oamenii acolo
inca o data scuze legat de subiectul cursul gopublish, numai bine, sporuri
- Acest răspuns a fost modificat acum 3 luni, 3 săptămâni de către Utilizator.
mar21- ianuarie 7, 2025 la 4:26 pm
Maaaa lasati vrajala.Cursuri online sunt o mare panarama, factulatile nu va mai plac sau cartile. Toti vreti acum cursuri online. Lorand, Dobrinca, Anastasiu, Onetiu sau ce alti „profesiori” online mai cautati….
Luati ma mana si deschideti o carte, nu va mai uitati la toti guru din online.
Cat despre GoPublish probabil un alt curs de gruru din online care va invata scoala vietii, plin de pareri despre orice gasesti oriunde.
Dar o caaaaarte? cand ati deschis ultima data?
Zi tu cel cel care cauti pareri despre GoPublish. Te intereseaza asa mare acest lucru sau ce cauti tu de fapt aici? Vrei sa te dezvolti persona? caute pe google gopublish pareri si o sa gasesti!
Fata la toata lumea si toti fake guru de pe net :)))
- ianuarie 10, 2025 la 6:45 pm
- ianuarie 12, 2025 la 4:18 pm
Bunaaaaa baieti si feteSunt Ioana si ma bucur, sper si eu sa avem un loc liber unde sa ne exprimam opiniile despre anumite subiecte, la fel cum a spus si „Izonul”, nu sa se puna accentul mai mult pe lucrurile negative sau pozitive de pe anumite site-uri.
Vreau sa spun si eu parerea despre GoPublish si sa scriu un review sincer. Pentru mine a fost ceva revelator.
M-am inscris la cursul GoPublish acum aproximativ 1 an jumate, mi-a palcut ideea, eram in concediu de cresterea a copilului si am vazut reclama lor pe net, m-a atras pentru ca era copilul mic si aveam timp liber, asta credeam eu atunci 🤣🤣 mamicile stiu ce zic.
Am avut un call pe zoom cu ei, super profi. Mi-au explicat ce fac ei, cum ma pot ajuta, mi-au raspuns la toate intrebarile posibile si imposibile, pentru ca eram sceptica si citisem pe alte grupruri pareri nu tocmai pozitive.
Mi-am dat si eu seama ca de fiecare data cand am cumparat un produs si mi-a placut nu am lasat niciodata un review positiv, doar cand nu mi-a placut 🤣, ca romanu’buuun deci, dupa call-ul pe zoom m-am decis si m-am inscris la curs. Am primti acces la primele module si m-am apucat de treaba, cred ca chiar in ziua cand m-am inscris am prin si webinarul live al baietilor, lune, m-am uitat si eu dar nu am inteles nimic ca nu apucasem sa ma uit la curs, doar nume chinezesti se vorbeau 🤣🤣🤣🤣🤣 se raspundeau la tot felul de intrebari de ma gandeam ce secta de antreprenori mai este si asta.
dar dupa ce am inceput sa ma uit la materiale. m-am mai linistit, am inceput sa inteleg lucrurile si s-au legat cap la cap. Nu am ce sa le reprosez baietilor, totul exemplat a fost pt mine. Am vazut si colegi in comunitate care pouneau intrebari f banale, pareau ca nu prea sa pricep nici la calculatoare. Nu prea as vedea rostul sa te bagi intr-un atfel de curs daca esti pe langa subiectul chiar si calcualtoare, sa fii realist cu tine. Este adevarat ca poti sa inveti orice, dar sa fi tu realist cu tine ca poti sa inveti…. ma rog, colegii din comunitate am vazut ca raspund si ajuta pe toata la toate intrebarile, pe mine m-ar plictisi astfel de intrebari banale 🤣
Mie mi-aiu palcut f mult informatiile de automatizare a business-ului, cele cu inteligenta artificiala introduse acum de baieti, tool-urile lor antrenate, m-au dat pe spate la ce carti putem face acum, ii rupem pe americani. 🤣 si partea de mindset este tare rau.
Intre timp copilul meu creste si cum spuneam la inceput credeam ca am timp liber, acum nu prea mai cred asta, imi ocupa f mult timp copilul si educatie lui.
Eu sper sa ma dedic in continuare si acestui model de busienss cat timp imi propun si sa fiu un exemplu pentru copil in viitor, poate sa il implic si pe el, de ce nu.
aaaaa si vreau sa ajung si eu la rezultatele colegilor din comunitate, am vazuuuut niste rezultate in decembrie ❤️❤️❤️❤️ m-au dat pe spate. La anul sunt si eu acolo sa le arat pe ale mele si sa inspir restul coelgilor!!!!
Eu zic ca merita invetitia in acest model de business daca iti place si ai timp liber, nu prea merge fara timp si implicare sa ajungi la rezultate. Este o noua lume in care nu m-am gandit niciodata ca eu din Bragadiru pot sa vand carti americanilor, nemtilor sau pe unde mai are Amazon desfacere.
Sper ca va ajuta parerea despre gopublish, daca mai aveti alte intrebari, le puteti scrie aici si va raspund la ele cand sunt in pauza de la „job”-ul de mamica.
__PRESENT
- ianuarie 13, 2025 la 2:23 pm
Pretul tati, pretul?Il zice cineva sau va faceti ca nu auziti?
Cat costa cursul gopublish? ce este asa un mare secret? toata lumea in sus si in jos pareri si opinii despre GoPublish dar un pret nu zice nimeni.
Sa ne programam doar la un apel telefonic zic ei? la ce sa ma programez daca nu am bani? pierd timpul degeaba? vreau un pret si ulterior ma programez daca imi permit, nu?
Asa ca cine ma ajuta cat costa acest curs GoPublish?
- ianuarie 13, 2025 la 8:28 pm
Johnule la ce iti foloseste sa stii pretul daca tu nu stii ce fac baietii aia acolo… cunosc trategia asta de vanzare si mi se pare ok. Am vazut ca se aplica la mai toate cursurile mari, nu doar la GoPublish.
Important este prima data sa ti se prezinte ce se intample acolo, cum te pot ajuta oamenii aia, pui intrebati, te informezi iar ulterior ti se prezinta si un pret. Nu este ca la piata, sa ceri un pret dar sa nu stii pe ce dai banii aia. Ca si cum ai vrea sa ceri pretul unui apartament dar tu nu stii cum arata, cate camere are, unde se afla dar vrei pret ca asta stii tu, pretul „tati” :))))Mergi in targ ca acolo iti zice toata lumea direct pretul la ce vrei tu, ulterior dupa ce cumpari decizi daca merita pretul sau ai luat teapa :)))
Mor cu asta cu preturile fara sa ii intereseze altceva
- ianuarie 16, 2025 la 8:19 am
ola olama bucur ca am descoperit acest site si la fel ca Izonul sper sa ramana un forum impartial si toata lumea care are parerile pozitive despre diverse lucruri sterse de pe Reddit.com sa isi gaseasca locul aici sa le exprima ca sa ne incarcam de pareri obiective si reale
felicitari oamenilor care au inteprins acet forum, lipsea acest lucru pentru Romania.
Mult succes!
- ianuarie 18, 2025 la 4:18 pm
Gopublish teapaMa intereseaza si pe mine daca stie cineva daca este teapa sau nu gopublish? ma poate ajuta cineva cu o opinie? ma intereseaza si pe mine acest aspect ca ma tenteaza sa intru la ei in comunitate.
Cu toate ca am vazut ca de 5 ani fac treaba asta, ceva ma retine. Mai caut si alte pareri. Cine ma ajuta? am inceput sa fac si singur partea asta de carti prin print on demand dar nu am asa rezultate satisfacatoare.
Merci!
- ianuarie 20, 2025 la 7:11 pm
- februarie 1, 2025 la 4:09 pm
- februarie 1, 2025 la 6:15 pm
Eu mă uit la unele comentarii despre gopublish și efectiv îmi stă mintea în loc când văd unele păreri. Sunt oameni care trag concluzii fără să fi postat măcar o carte, dar așteaptă să le pice rezultatele din cer… inclusiv în comunitate.Eu sunt șofer și am început GoPublish în timpul liber. Nici n-a fost rău, nici n-a fost wow, dar pentru cât am lucrat, sunt mulțumit și acum știu ce am defăcut dacă vreau so accelerez.
Sincer eu nu știu altă comunitate unde să stea autorii cu tine 4 ani, să-ți răspundă la orice întrebare, oricât de bătut în cap ai fi… și să tragă ei de tine să faci treabă. Încă se țin webinarii la fiecare două săptămâni unde cei ce participa iau sau vin cu idei, cu informații, dar no… unii tot nu înaintează că nu și fac treabă.
E exact ca-n bancul cu Bulă, care se ruga la Dumnezeu să câștige la Loto, iar Dumnezeu i-a zis – Bulă… măcar joacă și tu un bilet!
Asta e problema multora – nu pun nici măcar biletul. Se înscriu, urmăresc ce fac alții, dar nu aplică nimic. Nu știu alt business pe care să-l începi cu aproape nimic și să-l crești pas cu pas, fără să plătești contabili, chirii, angajați și toată nebunia logistică din spatele oricărei alte afaceri. Să vă zic din cealaltă afacere cât e o mașină, mecanici, carburanți, curse, oameni, uși deschise, salariu, taxe, impozite?
Dacă stai și analizezi luni de zile dar nu faci treabă, normal că nu merge.
În loc să stai să te întrebi dacă e țeapă nu mai bine pui mâna și testezi? Mie mi-a fost util și chiar am prins curaj după Q4 și după ianuarie, încât într-un an să rămână activitatea principală dacă crește tot așa. Restul depinde de fiecare.
Numai bine!- martie 26, 2025 la 12:52 pm
- aprilie 15, 2025 la 8:47 am
Etichetat: despre gopublish, gopublish, gopublish opinie, gopublish parere, gopublish pareri, gopublish review