Cursuri coaching certificat ICF Romania pareri – Merita?

Forumuri Red Flags & Avertizări Cursuri coaching certificat ICF Romania pareri – Merita?

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Am patit-o si eu cu cursuri care promiteau mult si livrau putin. Vreau sa discutam despre Cursuri coaching certificat ICF Romania – ce experienta aveti? Cum va protejati de tepe?
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
  • Replies
    davidarkwookerum
    Participant
    Nu ma asteptam sa fie asa de bun. Cursul e complet si actualizat la tendintele din domeniu. Modul.
    Yolanda Yannopoulos
    Participant
    Am facut cursul si sunt multumit cu ce am invatat. Materialele sunt bine organizate si instructorii raspund la intrebari. Recomand pentru oricine e serios sa invete coaching.
    susannah8278
    Participant
    Sigur e bun dar care-i diferenta de YouTube? Calitate vs Cantidad. Asta e curs profesional. Am test.
    George Rădulescu
    Participant
    Sincer nu stiu daca merita pretul. Am gasit resurse gratuite pe YouTube care acopera aceleasi concepte. Dar daca vrei structura si comunitate, atunci da.
    Mihaela Negreți
    Participant
    Stiu 3 persoane care au luat cursul si toti spun ca a schimbat cariera. Reputatia e dovada.
    ricardowhelan7
    Participant
    Am comparat cu alte cursuri similare si asta mi s-a parut cel mai bine structurat. Pretul e rezonabil pentru ce primesti, mai ales mentorship-ul.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
Răspunde la: Cursuri coaching certificat ICF Romania pareri – Merita?
Informația ta: