› Forumuri › Red Flags & Avertizări › Cursuri coaching certificat ICF Romania pareri – Merita?
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:16 am
Am patit-o si eu cu cursuri care promiteau mult si livrau putin. Vreau sa discutam despre Cursuri coaching certificat ICF Romania – ce experienta aveti? Cum va protejati de tepe?https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 11:09 am
Nu ma asteptam sa fie asa de bun. Cursul e complet si actualizat la tendintele din domeniu. Modul.- martie 30, 2026 la 1:14 pm
Am facut cursul si sunt multumit cu ce am invatat. Materialele sunt bine organizate si instructorii raspund la intrebari. Recomand pentru oricine e serios sa invete coaching.- aprilie 6, 2026 la 11:10 am
Sigur e bun dar care-i diferenta de YouTube? Calitate vs Cantidad. Asta e curs profesional. Am test.- aprilie 6, 2026 la 1:14 pm
Sincer nu stiu daca merita pretul. Am gasit resurse gratuite pe YouTube care acopera aceleasi concepte. Dar daca vrei structura si comunitate, atunci da.- aprilie 13, 2026 la 11:09 am
Stiu 3 persoane care au luat cursul si toti spun ca a schimbat cariera. Reputatia e dovada.- aprilie 13, 2026 la 1:13 pm
Am comparat cu alte cursuri similare si asta mi s-a parut cel mai bine structurat. Pretul e rezonabil pentru ce primesti, mai ales mentorship-ul.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)