› Forumuri › Crypto, Trading & Investiții › Cursuri trading forex Romania pareri – se castiga real?
- Acest subiect are 7 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 6 ore, 38 de minute de Maria Ionescu.
- martie 22, 2026 la 8:52 pm
Am vazut multe reclame cu cursuri de trading forex in Romania. A facut cineva bani reali dupa ce a urmat un astfel de curs? Sau e doar teapa?
Vizualizare 7 răspunsuri - 1 la 7 (din 7 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 9:06 am
Am facut un curs trading forex de 8 saptamani si ce pot spune sincer: forex-ul NU e schema de imbogatire rapida cum il prezinta multi. Am pierdut bani in primele 3 luni inainte sa devin profitabil. Cursul m-a invatat disciplina.- aprilie 6, 2026 la 9:05 am
forex Romania pareri: se castiga real sau e totul marketing? Am vazut traineri cu Lamborghini care predau forex dar nu pot demonstra un track record verificabil. Cum deosebesti un curs serios de una teapa?- aprilie 6, 2026 la 9:05 am
forex Romania pareri: se castiga real sau e totul marketing? Am vazut traineri cu Lamborghini care predau forex dar nu pot demonstra un track record verificabil. Cum deosebesti un curs serios de una teapa?- aprilie 6, 2026 la 9:45 pm
Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.- aprilie 13, 2026 la 9:05 am
Realitatea despre trading forex curs: 70-80% din traderii retail pierd bani. Cursul te poate invata tehnica dar disciplina emotionala si managementul riscului sunt cele care determina daca supravietuiesti pe termen lung.- aprilie 13, 2026 la 9:05 am
Realitatea despre trading forex curs: 70-80% din traderii retail pierd bani. Cursul te poate invata tehnica dar disciplina emotionala si managementul riscului sunt cele care determina daca supravietuiesti pe termen lung.- aprilie 16, 2026 la 9:46 pm
Stie cineva daca cursul a fost actualizat recent? Am auzit ca au adaugat module noi in 2026.
Vizualizare 7 răspunsuri - 1 la 7 (din 7 în total)