Cursuri dropshipping Romania 2026 pareri – inca functioneaza?

Forumuri Marketing Digital & Social Media Cursuri dropshipping Romania 2026 pareri – inca functioneaza?

Participant
    Dropshipping-ul mai functioneaza in 2026 in Romania? Ce cursuri ati facut? Cat ati investit si cat ati recuperat? Vreau pareri oneste.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
  • Replies
    George Rădulescu
    Participant
    Am citit toate comentariile si vreau sa adaug: depinde foarte mult si de nivelul tau de experienta cand incepi cursul.
    Andrada
    Participant
    Am terminat un curs de Cursuri dropshipping acum 3 luni si pot spune ca curs dropshipping Romania sunt in mare parte pozitive. Cel mai valoros a fost modulul practic unde am lucrat pe proiecte reale cu date concrete.
    swen02w7251
    Participant
    Intrebare pt comunitate: care dropshipping pareri are cel mai actualizat continut pt 2026? Am patit sa cumpar cursuri outdated si nu vreau sa repet experienta.
    Philip Pîrvoiu
    Participant
    Am citit toate comentariile si vreau sa adaug: depinde foarte mult si de nivelul tau de experienta cand incepi cursul.
    Arthur Aelenei
    Participant
    dropshipping merita sincer: cursul bun te invata fundamentele dar 70% din invatare vine din practica pe cont propriu. Investeste in curs + buget de testare si vei vedea rezultate reale.
    Patricia Dumitrescu
    Participant
    Ma intorc sa dau un update: dupa 3 luni de la curs am reusit sa aplic cam 60% din ce am invatat. Rezultatele incep sa se vada.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
Răspunde la: Cursuri dropshipping Romania 2026 pareri – inca functioneaza?
Informația ta: