Pop Tiberiu Razvan pareri – Fake guru?

Forumuri Alte Cursuri Pop Tiberiu Razvan pareri – Fake guru?

Keymaster
    none
    Hello,

Imi tot apar reclame de la Pop Razvan Tiberiu ? Te invata „legea atractiei” si mi se pare interesant ce povesteste el acolo.

Stie cineva ceva mai multe despre el? Este legit? Am ce invata de la el?

Multumesc!

https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)
  • Replies
    Andrada
    Vizitator
    Sunt și eu curioasă de păreri la acest topic

multumesc!

Micu
    Vizitator
    Vrajala de 2 bani cu tehnici de manifestare. Daca ai nevoie de dezvoltare personala eu iti recomand sa cauti lucruri aplicabile, rutine, organizarea timpului, planuri concrete…. poate nu sunt lucruri „fensi” cum este legea atractiei si a manifestarii dar din pacate funtioneaza daca punem osul la treaba si ne focusam pe lucrurile importante.

Nu stiu niciun milionar sau o realizat financiar care sa se fi gandit la bogatie fara sa aiba planuri concrete, actiuni zilnice, obiective si o rutina buna.

Mult succes si cautati lucruri si cursuri de care aveti cu adevarat nevoie nu povesti!

Ema Precob
    Vizitator
    Buna! Am luat eu cursul lui. Nu recomand! Pentru mine personal a fost o mare teapa. Ofera niste informatii simple pe care le poti gasi gratuit la un pret colosal. Mare vrajeala!
    Deea
    Vizitator

Ema Precob: Buna! Am luat eu cursul lui. Nu recomand! Pentru mine personal a fost o mare teapa. Ofera niste informatii simple pe care le poti gasi gratuit la un pret colosal. Mare vrajeala!

Multumim de informatie Ema, poti sa imi zici cat ai platit? si pe ce anume se bazeaza acest curs? Ma tenta si pe mine

Multumesc!

Mirela
    Vizitator
    Am fost si eu sceptica la inceput dar am spus totusi sa incerc.

Am investit in program acum un an, si s-au schimbat foarte multe in aceasta perioada.

Nu e un simplu curs, e un program intens, practic care vine cu multe rezultate pozitive.

Inainte sa luati o decizie, daca este sau nu perosana potrivita pentru voi, verificati sutele de testimoniale video care sunt in social media si pe site-ul lui, verificati datele firmei să vedeti cat de reale sunt datele, verificati inclusiv persoanele din testinomiale, care au paginile la vedere si se vede clar ca sunt oameni reali, nu fake asa cum sunt unele comentarii nefondate.

Este gratuit să urmaresti o perioada tot ce se intampla pe retelele de socializare cu evolutia lui Razvan Tiberiu Pop si a celor care intră in comunitatea lui.

E foarte simplu să scrii ceva ce nu poti sustine prin dovezi.

Informati-va bine si alegeti după rezultate, nu dupa parerile unor persoane care nu înteleg ce inseamnă schimbarea si să ai pe cineva langa tine care să te ghideze corect.

Mult succes!

M
    Vizitator
    Si totusi cat e pretul?
    Alex
    Vizitator
    Bună ziua

Absolut inutil, scump, si fără nici un rezultat.  Apropo de verificare….ceea ce se spune mai sus. Nu exista date reale deci nimic verificabil. Nimeni in lumea asta nu a ajuns nu bogat, ci mai bine decât era inainte cu astfel de cursuri care se găsesc gratis chiar pe you tube. Povestea cu intensivitatea cursului etc sunt de rasul copiilor.

Este plin internetul de aceeași coaching masters ca acest Razvan Tiberiu.

Bravo lui . Nu este nimic rău in ceea ce face si încearcă sa faca atat timp cât se pare ca gaseste disperati care nu au de gand sa gandeasca si sa munceasca pentru à obtine ceea ce vor.

Iulian
    Vizitator
    Am platit  2000 euro pe cursul Transformare magnetica acum un an fiind la mega reducere.Nu am primit nimic notabil care sa ma ajute doar informatia ca trebuie sa cred in mine si totul se va intampla.
    Dalia
    Participant
    Este un individ mincinos care din minciuni trăiește, indica tehnici magice de manifestare, nu există așa ceva, apoi promite și banii înapoi chiar dublul banilor înapoi daca nu ai rezultate, daca faci dovada că practici zilnic, dar da țeapă, nu restituie nici un leu, i-am scris zilnic ce prostii de tehnici indica el și apoi a șters de pe WhatsApp prima data mesajele mele dintr-o zi, eu i-am arătat că i le-am trimis prin captura de ecran, apoi a mințit desi prima data zisese că aș fi sărit o zic, a mințit și mai mult, că aș fi sărit mai multe zile, i-am trimis toate chestiile pe care le-am lucrat, apoi a zis sa mă opresc, să nu-i mai trimit, apoi tot el că nu i-am trimis tot, de-astea, țigăneli de 2 lei, apoi că nu aș fi înțeles eu ce îmi zice el că aș avea de făcut, apoi îmi zice că o sa pierd de 10 ori cât am platit pe program daca merg in judecată cu el, eu i-am zis că această afirmație a lui este reprezentativă pentru cursul lui „Magnetic Transormation” și iar a început să mintă că nu există drept de retragere pentru programe online, eu i-am zis că mă prostește in fata cum face de fapt cu toată lumea, garanția satisfacției in urma parcurgerii programului oferit de el, varianta achiziționată de mine fiind programul de durata de 3 luni, nu are legătură cu dreptul de retragere, el practica publicitate mincinoasă și comite înșelăciune și abuz de încredere.
    Dalia
    Participant
    Bine-nteles că voi mediatiza această experiență deoarece este necesara educația de calitate in societatea noastră, nu mincinoși auto-promovați.
    • Acest răspuns a fost modificat acum 4 luni, 2 săptămâni de către Dalia.
    Andrei
    Vizitator
    Eu am fost mulțumit….fiecare are perspectiva lui
    Raluca P
    Vizitator
    Am parcurs programul lui Răzvan și pot spune sincer că m-a schimbat complet. Lucrul unu la unu, zi de zi, cu feedback în timp real și adaptat exact pe nevoile mele, a făcut o diferență uriașă.

Am avut schimbări mari din toate punctele de vedere, inclusiv pe plan financiar, dar mai ales în felul în care mă raportez la mine și la viață.

Recomand din toată inima. Cine renunță, de obicei, nu e pregătit să se implice cu adevărat.🙏Ii sunt recunoscatoare!

Cristina
    Vizitator
    Buna

am avut și eu momente in care am vrut sa mă retrag din programul lui Răzvan doar ca am reținut un lucru foarte important …..30 min pe zi ,in fiecare zi ,timp de 6 luni ….fără sa ratez nici măcar o singura zi din tehnicile zilnice pe care trebuie sa le fac …..Cred eu personal, ca oamenii renunță prea ușor la visele lor.

Sunt atâtea testimoniale peste tot pe instagram ,pe YouTube ,de la oameni simpli ,oameni din toate domeniile ,care au rezultate încât eu nu am vrut sa renunț si probabil din acest motiv sunt si mulțumită ca am scăpat de anxietăți si frici iar banii nu m-au mai ocolit .

am lăsat aici si eu un review pentru oamenii care nu renunță si care chiar își doresc schimbarea ….succes la luat decizii înțelepte

Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)
Răspunde la: Pop Tiberiu Razvan pareri – Fake guru?
Informația ta: