Pop Tiberiu Razvan pareri – Fake guru?

Forumuri Alte Cursuri Pop Tiberiu Razvan pareri – Fake guru?

Keymaster
    none
    Hello,

Imi tot apar reclame de la Pop Razvan Tiberiu ? Te invata „legea atractiei” si mi se pare interesant ce povesteste el acolo.

Stie cineva ceva mai multe despre el? Este legit? Am ce invata de la el?

Multumesc!

https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 4 răspunsuri - 1 la 4 (din 4 în total)
  • Replies
    Andrada
    Vizitator
    Sunt și eu curioasă de păreri la acest topic

multumesc!

Micu
    Vizitator
    Vrajala de 2 bani cu tehnici de manifestare. Daca ai nevoie de dezvoltare personala eu iti recomand sa cauti lucruri aplicabile, rutine, organizarea timpului, planuri concrete…. poate nu sunt lucruri „fensi” cum este legea atractiei si a manifestarii dar din pacate funtioneaza daca punem osul la treaba si ne focusam pe lucrurile importante.

Nu stiu niciun milionar sau o realizat financiar care sa se fi gandit la bogatie fara sa aiba planuri concrete, actiuni zilnice, obiective si o rutina buna.

Mult succes si cautati lucruri si cursuri de care aveti cu adevarat nevoie nu povesti!

Ema Precob
    Vizitator
    Buna! Am luat eu cursul lui. Nu recomand! Pentru mine personal a fost o mare teapa. Ofera niste informatii simple pe care le poti gasi gratuit la un pret colosal. Mare vrajeala!
    Deea
    Vizitator

Ema Precob: Buna! Am luat eu cursul lui. Nu recomand! Pentru mine personal a fost o mare teapa. Ofera niste informatii simple pe care le poti gasi gratuit la un pret colosal. Mare vrajeala!

Multumim de informatie Ema, poti sa imi zici cat ai platit? si pe ce anume se bazeaza acest curs? Ma tenta si pe mine

Multumesc!

Vizualizare 4 răspunsuri - 1 la 4 (din 4 în total)
Răspunde la: Pop Tiberiu Razvan pareri – Fake guru?
Informația ta: