› Forumuri › Dezvoltare Personală & Coaching › Brian Tracy cursuri traduse romana – pareri experiente
- Acest subiect are 5 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 6 ore, 44 de minute de Radu Dumitru.
- martie 22, 2026 la 8:52 pm
Am vazut ca exista cursuri Brian Tracy traduse in romana. Le-a urmat cineva? Cum e calitatea traducerii si a continutului adaptat pentru piata romaneasca?
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 8:54 am
Am citit 5 carti ale lui Brian Tracy si am urmat Brian Tracy pareri de Maximum Achievement tradus in romana. Informatiile sunt solide dar datate – exemplele sunt din anii 80-90. Principiile de baza raman valabile totusi.- aprilie 6, 2026 la 8:55 am
Brian Tracy romana – mai e relevant Brian Tracy in 2026? Sau exista autori mai moderni care acopera aceleasi teme dar cu exemple actuale? Am impresia ca multi traineri romani il recicleaza fara credit.- aprilie 11, 2026 la 9:46 pm
Stie cineva daca cursul a fost actualizat recent? Am auzit ca au adaugat module noi in 2026.- aprilie 13, 2026 la 8:54 am
cursuri Brian Tracy: sunt bune pt fundamente si mentalitate dar atentie la traducerile in romana. Calitatea variaza enorm – unele pierd din nuante. Daca poti, parcurge originalele in engleza.- aprilie 16, 2026 la 9:46 pm
Recomandarea mea: contactati suportul si cereti acces la o lectie demo. Asa vedeti daca stilul de predare vi se potriveste.
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)