Brian Tracy cursuri traduse romana – pareri experiente

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching Brian Tracy cursuri traduse romana – pareri experiente

Participant
    Am vazut ca exista cursuri Brian Tracy traduse in romana. Le-a urmat cineva? Cum e calitatea traducerii si a continutului adaptat pentru piata romaneasca?
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
  • Replies
    ermacanada945
    Participant
    Am citit 5 carti ale lui Brian Tracy si am urmat Brian Tracy pareri de Maximum Achievement tradus in romana. Informatiile sunt solide dar datate – exemplele sunt din anii 80-90. Principiile de baza raman valabile totusi.
    Adriana Gaina
    Participant
    Brian Tracy romana – mai e relevant Brian Tracy in 2026? Sau exista autori mai moderni care acopera aceleasi teme dar cu exemple actuale? Am impresia ca multi traineri romani il recicleaza fara credit.
    Wilfried Widenfeld
    Participant
    Stie cineva daca cursul a fost actualizat recent? Am auzit ca au adaugat module noi in 2026.
    arlene97j40
    Participant
    cursuri Brian Tracy: sunt bune pt fundamente si mentalitate dar atentie la traducerile in romana. Calitatea variaza enorm – unele pierd din nuante. Daca poti, parcurge originalele in engleza.
    Radu Dumitru
    Participant
    Recomandarea mea: contactati suportul si cereti acces la o lectie demo. Asa vedeti daca stilul de predare vi se potriveste.
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
Răspunde la: Brian Tracy cursuri traduse romana – pareri experiente
Informația ta: